Nu doar french: 5 cele mai frumoase și delicate idei pentru o manichiură de nuntă

În această zi solemnă, fiecare fată vrea să arate perfect. Manichiura miresei nu este mai puțin importantă decât alte atribute de nuntă, așa că este important să acorzi atenție alegerii acesteia.

În acest an, manichiura de nuntă aduce tendințe noi și non-standard, care completează imaginea, o fac mai uimitoare și mai delicată. Dacă manichiura albă a fost la modă în 2021, atunci miresele din acest sezon vor putea cu siguranță să se îndepărteze de acoperirile tradiționale și să aleagă orice culoare de unghii sau design stilistic care este relevant pentru o petrecere de nuntă.

Manichiura de nuntă perfectă a acestui sezon este o abundență de trucuri și tehnici diferite, colectate într-un singur design.

Și cea mai populară formă de unghii în acest sezon va fi „ovală” și „migdale”. Astfel de forme în oricare dintre modele arată extrem de sofisticat, elegant și îngrijit. Dar dacă nu ești un fan al unghiilor lungi, atunci forma „pătrată” în diferitele sale variații va fi de asemenea relevantă. Alege doar pentru tine.

French pentru nuntă

French-ul va fi întotdeauna relevant. Efectuează în nuanțe delicate cu vârfuri în formă de semilună albă ca zăpada, astfel încât să arate impecabil pe unghiile de orice formă.

Vrei un design mai festiv? Completează-l cu elemente decorative: perle, strasuri sau dantelă.

French în tehnica acvariu

O nouă tendință în această tehnică  va fi utilizarea design-ului de acvariu lay-out și a unui design „de cristal”. Unghiile cu astfel de acoperiri arată foarte strălucitoare, suculente și îndrăznețe.

Unghii de nuntă cu sclipici

Foarte relevante în acest sezon sunt unghiile cu o întindere de sclipici atât în ​​apropierea cuticulei, cât și pe marginea liberă. Ca bază, poți lua orice bază nude sau nuanțe delicate.

Folie

Elementele metalice dintr-o manichiură de nuntă sunt unul dintre cele mai populare tipuri de decor astăzi. Manichiura cu folie ocupă pe bună dreptate o poziție de lider printre miresele de toate vârstele.

Nude cu confetti

O altă tendință a fost designul de manichiură cu „confetti”, care, la rândul său, a venit la noi din Japonia. Atunci când proiectezi o astfel de manichiură, se folosesc paiete speciale sau confetti.