Noutăți in materie de manichiura! 30 de nuanțe ce ți se potrivesc pielii tale

Mai întâi de toate, manichiura este partea integrată din ceea ce te definește! Pentru a avea o manichiura impecabilă, nunața ei va fi determinată de culoarea tenului tău.

Iubim culorile, și când vine vorba de manichiura le-am purtat pe toate. Însă trebuie să știm că nu orice nuanță se potrivește pielii tale, oricît de mult ți-ai dori să o porți.

După clasicul french, manichiura în nuanțe de nude reprezintă un adevărat simbol al eleganței, fiind foarte discretă și versabilă. Atunci când iești în căutarea unui model de manichiură în această nuanță, trebuie neapărat să ții cont de culoare tenului, pentru a nu se crea un contrast inestetic.

O regulă extrem de importantă în obținerea unei manichiuri perfecte este îngrijirea unghiilor. Scapă de inesteticile cuticule și pielițe din jurul unghiei, care nu fac decât să ofere un aspect neîngrijit unghiilor tale.

Există preferințe personale, există tendințe în materie de culori, însă nu întotdeauna ce se poartă se și potrivește cu noi.

Tenul pielii determină dacă noua nuanță a manichiurei alese de tine este potrivită pentru unghiile tale sau arată extren de palid. În principiu trebuie să studiezi cu atenție încheietura brațelor, pentru a determina nuanța pielii.

Dacă venele de pe mână sunt albastre la suprafață, atunci nuanța pielii este rece, așadar trebuie să folosești culorile pastelate, gen: roz, viotel pal, fucsia, sau chiar roșu. Dacă venele de la încheietură sunt de culoarea maslinelor verzi, nunața pielii va fi caldă, așa dar poți folosi nuanțe de bej, alb, maro închis și piersică.  Întotdeauna testează noua culoare!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.