Noile tendințe ale manichiurei franțuzești: 55 de imagini din care te poți inspira

Nu trebuie să consideri că manichiura franțuzească este o relicvă a sezoanelor precedente. Fiind că, ceea ce e clasic, nu poate muri. Ea doar se renaște cum o face pasărea Fenix din cenușă.

În acest sezon, sunt în vogă ideile neobișnuite de manichiură franțuzească. Designul plictisitor și rece al french-ului clasic rămâne în sezonul precedent, iar acum sunt la modă modele de manichiură în culori strălucitoare și acromatice.

Manichiură franțuzească cu ochi de pisică

Manichiura cu efectul de ochi de pisică devine tot mai popular, deoarece arăta destul de uimitor cu orice versiune a french-ului.

Pentru această tehnică, maeștrii folosesc un set de culori standard dintr-un roz pal și o zonă de zâmbet alb. În așa situație, una dintre unghii este evidențiată printr-o ojă strălucitoare folosind tehnica ochilor de pisică.

French-ul lunar este o alternativă excelentă a manichiurei franțuzești, dacă ești destul de obosită de varianta clasică.

Unghii cu dantelă modernă

Manichiura cu dantelă poate fi realizată doar de către maeștrii în nail art. Combinația dintre un french clasic dantelă și french lunar este cheia unei manichiuri elegante și la modă.

Amestecul de culori ar trebui să aibă o abordare îndrăzneață, non-standardă. Aici, zona de zâmbet poate fi vopsită în albastru, negru, roșu și verde, iar placa unghiilor în sine să fie mată sau acoperită cu sclipici.

Manichiură franțuzească ombre

Toate femeile sunt familiarizate cu tehnica ombre, dar puțini oameni știu despre utilizarea ei în crearea manichiurii franceze. Prin această tehnciă, ai o mare oportunitate de a-ți exprima caracterul, precum și să-ți demonstrezi simțul stilului.

Aici poți utiliza tranziții ale nuanțelor luminoase sau pastelate, potrivite pentru lungimi și formă diferite ale unghiilor.

Unghii french cu accente vii, flori 3D și altele

Moda de azi dictează propriile sale reguli pentru crearea unui french pentru orice lungime de unghii. La urma urmei, nu contează lungimea, ci culoarea acestuia, ceea ce îți permite să alegi o manichiură potrivită pentru viața de zi cu zi sau pentru o ocazie festivă.

Manichiură geometrică distractivă

Geometria reprezentată de  dungi negre, albe, galbene, roșii, verzi și alte forme, creează un design suprinzător al manichiurei french. Desigur, acest look va fi foarte departe de versiunea clasică, dar în aceste sezon, această manichiură este cea mai elegantă opțiune.

Unghii french negru

French-ul negru a fost întotdeauna considerat un aspect elegant al manichiurii franțuzești, care te poate ajuta cu siguranță să ieși din anoninam. Este opțiunea perfectă pentru diferite lungimi și forme a unghiilor.

Manichiură franțuzească în culori acromatice

Dacă dorești să impresionezi pe cei din jurul tău, atunci ar trebui să faci o manichiură french în culori acromatice.

Culoarea alb-negru este tandemul perfect pentru a crea o manichiură unică și frumoasă. Unghiile french făcute în acest design, se vor potrivi pentru diferite ocazii și ținute.

Unghii french negru și galben

French-ul negru cu adăugarea galbenului sau french-ul galben cu adăugarea negrului formează o combinație originală de culoare și stil. Următoarele idei uimitoare de nail art te vor face să-ți ții respirația în timp ce vei admira aceste desene sau imprimeuri complexe.