Noile tendințe ale manichiurei de toamnă: 30 de modele elegante de unghii din care să te inspiri

Odată cu venirea toamnei, noile tendințe au apărut nu numai în lumea modei, ci și în domeniul manichiurei. Maeștrii încearcă permanent să surprindă cu profesionalismul lor, oferind noi tehnici și nuanțe în vogă. Pentru a afla ce va fi la modă în această toamnă, trebuie să clarificăm acest lucru mai detaliat.

Unghii nude

Printre inovațiile din domeniul manichiurii există tehnici care rămân întotdeauna în vogă: manichiura în nuanțe nude.

Acest design este ales de fashioniste, limitate la locul de muncă de un cod vestimentar strict, de femeile care adoră conservatorismul si totul ce e calm și liniștit.

Unghii marmură

Un alt design care nu pierde popularitatea este manichiura cu aspect de marmură. Maeștrii pot reproduce perfect o astfel de acoperire, care va permite ca manichiura să arate întotdeauna extraordinar.

Dacă majoritatea combină acest design cu culori strălucitoare în timpul verii, atunci toamna această tehnică este combinată cu nuanțe calme și nude.

Unghii ombre

Este pur și simplu imposibil de imaginat toamna fără tonuri profunde, saturate. Pentru sezonul de catifea, neapărat optează pentru evidențierea unghiilor prin nuanțe de visiniu, care trec lent spre culoarea vinului.

Maeștrii le combină cu pricepere între ele, accentuează o unghie prin aplicarea sclipiciului, ceea ce face ca manichiura să aibă un aspect nestandard și atractiv.

Manichiura cu linii

Separat, trebuie să evidențiați modele care folosesc linii subțiri. Împletit uimitor în motive etnice elegante.

Stăpânii combină nuanțele în astfel de variante cu culorile închise, adânci, obținând un contrast elegant.

Manichiură geometrică

Formele geometrice sunt un element interesant pentru designul unei manichiuri neobișnuite și elegante. Într-o combinație atentă dintre forme regulate sau neregulate, linii, romburi, dungi și culori deschise, calde – poți crea o imagine desăvârșită și memorabilă a unghiilor.

Unghii pătrat ovale cu strasuri

Fiecare femeie știe că, pentru a crea o manichiură strălucitoare, ai nevoie de un decor inedit, sub forma strasurilor. Combinația armonioasă ale acestora cu culorile manichiurei, vor crea un aspect excepțional, chiar și pentru unghiile pătrat ovale!

Manichiură cu motive florale

Motivele florale sunt un decor popular pentru o manichiură senzuală, gingașă și fină. Crenguțele înguste cu flori, frunzele, tonurile calde – toate acestea sunt asociate cu sezonul de catifea.

Neapărat trebuie să încercei această opțiune de design, pentru a ieși în evidență în această toamnă!

Unghii mate

Dacă dorești să ai o manichiură blândă, moale și fină, optează pentru manichiura cu ojă mată! Culoarea bej în combinație cu cea albă, vor crea o imagine extraordinară!

Unghii cu folie

Nuanțele nude sunt complet reînnoite de maeștri, și, deși se pare că toate culorile sunt la fel, fiecare are propriul său ton. Pentru a diversifica desenele linștite, este adesea folosită folia. Un astfel de design arată rezervat, dar interesant.

Manichiură cu desene

Ce poate fi mai drăguț, decât o manichiură cu desene simple, dar extrem de frumoase? Poți crea diverse imagini, doar nu-ți limita imaginația! Buburuze, furnici, pisici, fluturi orice! Fă din manichiura ta o adevărată operă de artă!