Nimeni nu-ți va ghici vârsta: 25 exemple de tunsori pentru doamnele trecute de 50

Chiar și dacă simți în sufletul tău, că ai nu mai puțin de 20 de ani, este foarte important să alegi o coafură care să se potrivească cu vârsta ta. O atenție specială trebuie acordată coafurilor care te întineresc cu câțiva ani. Femeile trecute de 50, chiar au nevoie de aceasta, deoarece sexul frumos este mai preocupat de aspectul său, indiferent de vârsta care o are.

Nu contează ce vârstă are o femeie. Alegerea coafurii este întotdeauna printre cele mai importante și prioritare lucruri. Chiar și atunci când îmbătrânește, o femeie poate arăta extraordinar, cu condiția că are grijă de sine.

De regulă, cu vârsta este mai dificil să alegi o tunsoare, datorită faptului că părul se subțiază și apare chiar și părul gri. În ziua de azi, aceasta a încetat să mai fie o problemă.

Mai jos vei găsi o serie de tunsori care pot accentua frumusețea feminină, indiferent de vârsta pe care o ai!

Tunsoarea Bob-Carre

Această tunsoare versatilă este perfectă pentru femeile în vârstă. Este o coafură cu un volum accentuat pe partea cefei. Această tunsoare poate fi completată prin gradare și poate include și breton, dar în orice caz, va arăta grozav chiar și pe părul fragil și rar.

Pixie

Am observat că în acest sezon este la modă părul scurt. Pixie este ideal pentru iubitorii de tunsori scurte. Aceasta este o schimbare interesantă a șuvițelor de lungimi diferite.

Tunsoarea pixie arată bine atât pe părul drept, cât și pe cel cret.

Tunsoarea Garcon

Un tip de coafură, despre care puțini oameni știu. Inițial, era considerată o tunsoare masculină, dar astăzi câștigă o mare popularitate și în rândul femeilor.

Garson este un fel de tranziție de la părul lung la cel scurt. E foarte ușor de făcut și nu necesită îngrijiri speciale.

Carre

Aceasta este o coafură care este mereu la modă. Mai ales pentru doamnele care visează să transforme complet look-ul său.

Vârsta nu joacă un rol important. Tunsoarea carre este potrivită atât pentru tinere, cât și pentru cele în vârstă. În plus, această tunsoare ascunde multe defecte.

Tunsoarea cascadă

Această coafură va adăuga volum oricărui păr. Cascada este populară datorită faptului că este o coafură nepretențioasă și minimalistă. Nu necesită eforturi mari în îngrijire. Elementul cheie în această tunsoare este asimetria și gradarea.

Aceasta nu e o listă întreagă de tunsori, populare în acest sezon. Moda nu stă pe loc. Cel mai important e faptul că, astăzi, stilistii rezolvă multe probleme, făcând față și modificărilor legate de vârstă.

Care tip de coafură ți-a plăcut cel mai mult? Scrie-ne în comentarii!