Niciun rid! 10 reguli de îngrijire a pielii după 35 de ani!

Dacă nu vrei să arăți la 50 de ani ca la 80, trebuie să începi încă de la 35 de ani să ai multă grijă de tenul tău. Acest lucru te va ajuta să arăți bine. Noi îți oferim 10 reguli de îngrijire a pielii după vârsta de 35 de ani. Ele te vor ajuta să-ți păstrezi tinerețea și să ai un ten luminos pe parcursul anilor. Un lucru extrem de important este și lipsa ridurilor! Respectă aceste reguli și zâmbește mai mult.

25142[1]

Include în ”meniu” acidul hialuronic

Acest acid trebuie să devină cel mai bun prieten al tău după vârsta de 35 de ani. El poate fi folosit atât pe cale internă cât și pe cale externă.
25132[1]

Poți cumpăra preparatul de la farmacie, și  folosește-l odată pe zi în calitate de vitamine. Nu ar strica să achiziționezi și creme care conțin acid hialuronic, pentru că anume acest component hidratează pielea și o face mai tonifiată.

Renunță la utilizarea scrubului

25133[1]

Dacă la 25 de ani poți să amesteci cafeaua cu spumă și să obții un scrub care îți va revitaliza pielea, după 35 de ani nu trebuie să-ți obosește pielea cu asemenea metode. Alege scruburi moi, special pentru tipul tău de ten, sau și mai bine schimbă-le pe o perie electrică.

Alege crema care ar favoriza apariția colagenului

25134[1]

Cu vârsta, cea mai mare problemă a pielii devine procesul încetinit de eliberare a colagenului – cel care este responsabil de tonifiere.  De aceea, pentru ca ridurile să nu apară înainte de vreme, folosește cremele anti-rid, care vor ajuta acest colagen să apară și să elimine ridurile din interior.

Folosește serurile

25135[1]

Serurile sunt soluții concentrate. Spre deosebire de cremele obișnuite, ele conțin mai mult substanțe nutritive și regeneratoare, și sunt un adevărat cocktail de componente utile care acționează activ și util pentru pielea ta.

Nu uita de decolteu

25136[1]

Fii sinceră: când aplici crema, căror zone acorzi mai multă atenție? Doar feței și gâtului? Asta este greșeala pe care o comit majoritatea femeilor! Dacă vrei ca  ca pielea decolteului să rămână tonifiată,  va trebui să extinzi îngrijirea anti-rid și în această zonă.

Masaj cu drenaj limfatic

25137[1]

Sperăm că uneori îți încredințezi fața cosmetologului și nu uiți de îngrijirea profesională. Dacă nu ai un asemenea obicei, după 35 de ani va trebui să-l adopți: odată în jumătate de an mergi la un curs de masaj cu drenaj limfatic ( vei avea nevoie de 7-10 proceduri). El îți va îmbunătăți circulația sângelui, îți va face pielea mai tonifiată și va încetini procesul de îmbătrânire. Include această procedură în graficul tău, și nu uita să vizitezi cosmetologul.

De două ori pe săptămână fă-ți măști

25138[1]

Ești obișnuită să te ”alinți” cu măști uneori. Nu e corect! Măștile pentru față trebuie să fie făcute periodic: odată la două săptămâni.

Demachiază-te cu ulei hidrofilic

25139[1]

Pielea din jurul ochilor este cea mai sensibilă, și anume ea este cea mai expusă atunci când ne demachiem. De aceea ar fi bine să începi să-ți scoți machiajul cu ajutorul uleiului hidrofilic. Aplică-l pe un disc de vată, ține-l timp de 5-10 secunde pe pleoape, apoi spală fața cu apă caldă.

Include în meniu sucurile de legume

25140[1]

Se știe că adevărata frumusețe vine din interior, așa că dacă vrei să-ți ajuți pielea să rămână tânără, ai grijă la ce mănânci. Nu-ți sugerăm să-ți schimbi radical modul de alimentare, dar începe cu un cocktail de vitamine. Sucul de țelină, pătrunjel și varză proaspătă, poate nu e cel mai delicios lucru de pe lume, dar conținutul lui te va ajuta să-ți menții elasticitatea pielii.

Ai grijă de mâini

25141[1]

Și în sfârșit mâinile. Ele sunt cele care trădează adevărata vârstă de femeii, chiar dacă fața arată minunat. În timpul îngrijirii pielii mâinilor  este important să fie respectate unele reguli: dă cu scrub, hidratează și fă măști hrănitoare în mod regulat.