Natura e sursa ta de inspirație: 18 idei de manichiură elegantă pe care trebuie să le încerci

Fiecare anotimp ne influențează starea de spirit. Uneori nici nu observăm cum alegem o culoare marină pentru unghii, când începe vara și facem o manichiură drăguță cu desenul unei umbrele, când se apropie toamna.

Natura este cel mai bun ghid atunci când dorim să creăm idei noi de manichiură. De aceea, urmărește-o și lasă-te purtată de dispoziția ei. Nu vei da greș!

Unghii pătrat ovale mate

Pentru a reprezenta caracterul tău firav și blând, optează pentru oja mată. Adaugă un decor simplu și vei obține o manichiură gingașă și elegantă.

Unghii cu gel migdala

Culoarea deschisă a unghiilor migdala, în combinație cu dungi și pietre, vor accentua ținuta ta din această toamnă. E simplu, dar extrem de frumos!

Unghii pătrat ovale cu decor

Pentru a obține o manichiură creativă și originală, este suficient chiar și un decor simplu, sub forma unor linii, dungi, motive florale etc. Nu te limita, experimentează!

Unghii stiletto cu gel

Dacă dorești să ai o manichiură senzațională, încearcă unghiile stiletto cu gel! Aceste unghii lungi îți permit să creezi un design complex, bogat în detalii, care va atrage atenția celor din jur!

Unghii stiletto cu sclipici

Sclipiciul este un accesoriu des întâlnit pentru o manichiură care vrea să atragă privirile trecătorilor. E important să fie aplicat într-o cantitate moderată și combinat cu alte elemente de decor!

Unghii balerina

Unghiile balerina vor arăta nemaipomenit dacă vor fi vopsite cu albastru închis și decorate cu ornamente aurii.

Unghii stiletto mate

Manichiura mată este o opțiune ideală pentru a crea o imagine fină, moale și blândă unghiilor stiletto! Nu uita să aplici și pietre sau nisip acrilic în calitate de decor. Vei obține o manichiură splendită și demnă de admirație!