Nail art de toamnă: 18 idei de manichiură care le adoră modelele din întreaga lume

Odată cu venirea toamnei, se schimbă și preferințele pentru manichiură. Fiind că așa suntem noi, ne schimbăm odată cu natura.

Manichiura este arta de transformare a unghiilor într-o operă de artă, crearea unei imagini frumoase și blânde, care să fie într-o combinare armonioasă cu întreaga ta ținută.

Noi am descoperit ce fel de manichiură adoră modelele din întreaga lume și le-am adunat într-o selecție de exemple care te vor inspira și încărca cu energie!

Dacă ești în căutarea unei opțiuni de mijloc între o manichiură monocromă plictisitoare și una cu desene aprinse – te invităm să admiri aceste exemple de nail art pentru această toamnă!

Unghii pătrat ovale cu dungi și linii

Liniile și dungile sunt ornamente simple dar minimaliste pentru unghii scurte, mai ales pentru cele pătrat ovale. Dacă mai adaugi și culori deschise, precum galbenul și rozul pal, vei obține o manichiură ieșită din comun!

Unghii pătrat ovale cu strasuri

Manichiura cu strasuri este o opțiune la fel de potrivită pentru înfrumusețarea unghiilor.

Manichiură ombre cu strasuri

Efectul ombre în combinație cu strasurile formează un aspect inedit al unghiilor! Neapărat trebuie să încerci!

Unghii balerina

Un alt tip de unghii adorat de modele sunt unghiile balerina. Alegerea corectă și combinarea armonioasă a culorilor și elementelor de decor vor forma o manichiură excepțională și unică.

Unghii stiletto cu detalii florale

Unghiile stiletto sunt o alegere inedită, fiind că forma alungită ale acestora oferă destul spațiu pentru a crea o manichiură bogată în detalii. Iar motivele florale sunt un exemplu perfect de decor pentru astfel de unghii!

Unghii french pătrate

Manichiura franțuzească este una din cele mai populare și recunoscute din întreaga lume. Sunt o mulțime de opțiuni de astfel de manichiură, important să experimentezi cu culorile, decorurile și accesoriile!