Monograme pe unghiile tale: 20 de exemple când manichiura ta e o operă de artă

Fiecare doamnă dorește să arată atrăgătoare și deosebită. Și pentru aceasta e necesar de avut grijă de toate detaliile imaginii proprii. Iar manichiura aici ocupă un loc foarte important.

Dacă vorbim de manichiură, ne referim desigur la diverse tehnici de desing. Monogramele pe unghii este una din aceste tehnici. Ele se combină extrem de bine cu diverse culori, ornamente, forme ale unghiilor. Monogramele sunt alegerea perfectă pentru o manichiură ieșită din comun.

De aceea, am adunat o selecție din 25 de exemple de monograme, care transformă orice manichiură, într-o adevărată operă de artă!

Unghii cu motive florale

Cu imprimeurile florale, manichiura ta arată atât de drăguță și moale!

Unghii cu gel

Manichiura cu gel nu poate lipsi din imaginea unei doamne. Sunt multe opțiuni cum să faci o manichiură deosebită, aplicând armonios monograme și ornamente de decor.
 

Unghii french

Manichiura franțuzească este una din cele mai populare în lume. Și alegând culoarea potrivită, împreună cu decoruri simple, unghiile tale fine obțin o imagine deosebită.

Manichiură în culori pastelate cu pietre

Unghiile vopsite cu culori pastelate sunt o opțiune fină, calmă și blândă. Dacă combini corect culorile și monogramele cu motive florale și fluturi, vei obține o manichiură excepțională.

Unghii french în alb negru

Combinația de alb și negru mereu va fi în vogă! Poți obține o imagine impresionantă a unghiilor, cu ajutorul acestei manichiuri armonioase!