Monograme pe unghii – 29 de ideei trendy pentru manichiura ta!

Doamnele și domnișoarele mereu vor să arate atrăgătoare. Pentru a crea o imagine perfectă, trebuie de acordat o atenție deosebită manichiurie. Manichiura discretă și elegantă poate fi purtată în orice situație.

În ultimele sezoane, tendințele pentru manichiură au fost destul de plictisitoare și simple, motiv pentru care ne bucurăm că modelele monogramice redevin trendy.

Monogramele sunt de diferite modele și tehnici de execuție. În manichiură acest tip de ornament nu diferă foarte mult de motivele florale. Monogramele pe unghiile clasice reprezintă feminitatea. Ele pot fi combinate cu orice stil vestimentar și sunt relevante chiar și la locul de muncă. Învelișul monocrom al desenului este capabil să decoreze orice stil vestimentar.

Manichiura monogramă modernă, este o opțiune din categoria ideilor non-banale. Pentru viața de zi cu zi astfel de manichiură nu este potrivită. Tehnica ei constă în aplicarea ornamentului pe întreaga unghie.

Manichiura cu monograme originale. Printre domnișoare, acest tip de design este foarte răspândit. Se recomandă aplicarea ei pe unghiile lungi. Atunci când se utilizează această tehnică, monogramele sunt aplicate pe întreaga unghie. Rezultatul fiind unul remarcabil.

Pentru cei care decid să-și facă o manichiură cu model de monogramă fanteziste, se recomandă reeșalonarea modelului. Acest lucru va ocupa timp, dar ca rezultat, se va obține o imagine perfectă a întregii manichiuri.

Cu ajutorul monogramelor, puteți crea o varietate de modele: de la delicate și elegente, la luminoase și clasice. Monogramele însoțesc majoritatea modelelor din ultimul sezon, oferindu-le sensibilitate și rafinament.

Desenele simple și eficiente sunt realizare de cele mai multe ori în nuanțe de aur.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.