Modele spectaculoase de unghii în nuanțe de violet.

Manichiură geometrică, stil ombre, french-sunt câteva modele care vor face furori în 2019
Culoarea mov este luminoasă,vibrantă și scoate unghiile în evidență. Este perfectă pentru sezonul de iarnă.

Violetul cu toată variața sa de nuanțe impresionează prin eleganță și profunzime. Și în acest an își menține poziția printre nuanțele solicitate. În trecut această culoare era considerată a fi imperială. Meșterițele propun tot mai multe idei interesante pentru designul unei manichiuri în violet, ținând cont și de tendințe. În acest articol, vă propunem idei originale și elegante pentru designul unghiilor în această culoare.

Manichiura mov este perfectă pentru a crea o imagine romantică și misterioasă. Femeile moderne sunt greu de surprins cu ceva nou. Cu toate acestea, meșterițele încearcă să vină cu modele uimitoare și totodată și deosebite.

Se poartă manichiura mată

O tendință în materie de unghii care nu-și va pierde poziția pre curând este manichiura mată. Fiind ușor de asortat atât la birou cât și la o petrece, este alegerea perfectă a multor femei. Pe Instagram, Pinterest şi alte reţele de socializare, modelele de manichiură cu ojă mată în nuanțe de mov au cucerit inimile multor femei, și asta datorită aspectului ei original.

Manichiura geometrică

O altă tendință din acest sezon este manichiura geometrică. Triunghiuri, romburi, pătrate sau dungi precise – toate acestea vor fi prezente pentru a avea o manichiură în tendințe. Cu cât arată mai minimalist, cu atât vei părea mai sofisticată. Avantajul este că pot fi realizate atât pe unghii scurte, cât și pe unghii mai lungi.  Formele geometrice se îmbină armonios cu nuanțele de violet.

Manichiura Ombre

Dacă îți place tehnica ombre, atunci este timpul să o aplici și pe unghiile tale deoarece manichiura ombre va fi una extrem de solicitată și în 2019. Acest design creează o imagine foarte romantică. Poți adăuga tot felul de pietre sau paiete dacă îți dorești să arăți de-a dreptul sclipitoare, mai ales că vin și frumoasele Sărbători.

Manichiura cu pietre în nuanțe de mov

Manichiură cu strasuri în nuanțe de mov este foarte solicitată în pragul sărbătorilor de iarnă. Pietrele decorate pe unghii vor completa perfect imaginea ta. Cu siguranță nu vei trece neobservată purtând o astfel de manichiură!

Manichiura lună

„Manichiura lună” este un înlocuitor al efectului fresh. Este o variantă clasică de design fiind în vogă în anii ’90. Acum revine în vogă sezonul toamnă-iarnă 2018-2019. Mai este numită manichiura franțuzească inversată, deoarece modelul de execuție este aproape identic precum frech-ul. Principala diferență este că „zâmbetul” nu se află în partea de jos a unghiei, dar în partea superioară, lângă cuticulă.

Manichiura french(franțuzează) în nuanțe de mov

Manichiura franțuzească sau așa cum o numim noi french, nu se va demoda niciodată. Este clasică și potrivită absolut tuturor femeilor indiferent de vârstă și statut social. Manichiura french în nuanțe de mov este tot mai des solicitată și asta deoarece culoarea caldă și plăcută face unghiile să pară foarte finuțe.