Modele de unghii potrivite pentru job: cele mai inovative idei care vă vor face mâinile să iasă în evidență

Un stil strict de muncă le obligă pe fashioniste să aleagă articole vestimentare într-un stil clasic. Același lucru este valabil și pentru manichiura, care, în principiu, nu poate fi prea strălucitoare sau atrăgătoare. Dar nu vă faceți griji că din cauza unui cod vestimentar strict nu veți putea face o manichiură elegantă. Maeștrii nail-art au venit cu modele interesante pentru dvs. în conformitate cu tendințele acestei veri.

Elemente geometrice

Elementele geometrice elegante devin întotdeauna lideri printre alegerile doamnelor care doresc ca manichiura lor să se potrivească locului de muncă. Liniile clar delimitate, punctele minimaliste și nuanțele de bază vă permit să creați un design care se va potrivi pe deplin stilului de afaceri. Pentru o manichiură de vară, puteți alege un ton de ansamblu alb sau o nuanță nudă, pastelată și să faceți elementele geometrice aurii sau argintii.

.

Elemente decorative: flori și frunze

În manichiura potrivită pentru muncă, desenele sau ștampilarea sunt rar folosite. Dar dacă doriți, puteți adăuga flori, crenguțe sau frunze frumoase la design. Pentru ca manichiura să respecte un cod vestimentar strict și tendințele verii, alegeți culori nud, pastelate și completează desenul cu linii negre.

Efect de marmură

Dacă vrei să faci o manichiură cu adevărat șic pentru vară în stil office, atunci aruncă o privire mai atentă asupra elementelor de înfrumusețare. Designul la modă, care repetă modelul natural al marmurei, iese în evidență în special. Aici puteți folosi toate nuanțele de bază, ceea ce este perfect pentru stilul office.

Culori neutre

Desigur, designul nud rămâne principala tendință în manichiura de vară pentru muncă. Dacă o simplă culoare solidă vă derutează, atunci puteți încerca un design mai îndrăzneț cu diferite modele, dar nu exagerați, deoarece unghiile strălucitoare nu vor fi potrivite pentru o femeie de afaceri riguroasă.

Manichiură french

French-ul reprezintă o variantă văratică și atractivă, în plus arată foarte bine pentru manichiura de afaceri. Linia albă clasică obișnuită este potrivită pentru o doamnă de afaceri, dar puteți încerca și o altă opțiune – folosiți culori pastelate mai strălucitoare, dar într-un stil minimalist.

Elemente abstracte

Dacă codul vestimentar nu este foarte strict la locul de muncă, atunci puteți alege un design mai îndrăzneț. În această vară, elementele abstracte atractive și jocul cu tușele de pensulă ies în prim-plan, aici sunt potrivite nuanțe mai evidențiate, dar într-o cantitate minimă.

Manichiura elegantă de vară pentru muncă nu trebuie să reprezinte doar modele plictisitoare și monotone. Simțiți-vă libere să vă arătați imaginația și să veniți cu o opțiune unică. Pentru a face acest lucru, folosește selecția noastră de nail-art la modă!