Modele de tunsori care te întineresc: 40 de ani este doar începutul

Fiecare femeie își dorește să arate tânără și atrăgătoare, chiar dacă a trecut pragul de 40 de ani. Aceasta este dorința oricărei reprezentante a sexului frumos. Dar cum pot fi atinse aceste obiective? În cele din urmă este foarte simplu. Mai jos regăsești cele mai elegante modele de tunsori care te vor ajuta să arăți incomparabil chiar și după 40 de ani.

#1

Tunsoarea Bob

Bob este o tunsoare versatilă care arată perfect pe orice tip de păr. Dacă părul tău este subțire, tunsoarea va adăuga volum, dacă este mai voluminos, atunci această tunsoare va adăuga lejeritate coafurii. Pentru a crea o imagine și mai atractivă și tentantă, poți adăuga acestei tunsori un breton oblic, alungit, drept sau asimetric.

#2

#3

Atunci când alegi o tunsoare bob, ia în considerare nu numai preferințele tale, ci și forma feței, pentru a avea un rezultat superb care îți va înfrumuseța ținuta.

#4

#5

Tunsoarea de tip Carre

Carre arată grozav pe părul drept. Ai putea încerca un carre clasic, asimetric, gradat sau alungit. Fiecare opțiune este frumoasă în felul său, mai ales dacă-l înfrumusețezi cu un breton. Nu trebuie să uiți nici de tehnicile moderne de vopsire a părului și anume balayage sau un ombre finuț, care sunt, în ultima vreme foarte populare.

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

Tunsoarea de tip Cascadă

O tunsoare frumoasă de tip cascadă se poate potrivi perfect pe părul scurt, mediu și lung. Experții le sugerează femeilor de peste 40 de ani să opteze pentru lungimea medie care este cea mai comodă de purtat. Avantajul acestei tunsori este acela că ea nu necesită ajustări constante din partea stilistului. Plus la asta, ea este foarte ușor de aranjat și este potrivită pentru orice ocazie.

#14

#15

Tunsoarea de tip Pixie

Dacă adori tunsorile scurte, atunci cu siguranță ar trebui să arunci o privire la tunsoarea de tip Pixie. Acest model de tunsoare oferă un rezultat fenomenal femeilor de peste 40 de ani și le ajută ca ele să se simtă mai tinere și mai atrăgătoare. Pixie nu este deloc capricios la aranjare. Unicul său dezavantaj este că odată la 3-5 săptămâni va trebui deja să-l corectezi la un stilist.

#16

#17

Astfel, dacă dorești îți întinerești imaginea, aruncă o privire la tunsorile prezentate în acest articol. Acestea te vor ajuta să arăți cât mai bine.

#18

#19

#20

#21

#22

#23

#24

#25