Modele de manichiură pe unghii pătrate. Alege să fii deosebită!

În acest articol vei afla despre forma pătrată la unghii, cum să ai o manichiură remarcabilă și ce nuanțe se poartă în 2019!

Unghiile sunt cartea de viziă a oricărei femei. Prin urmare este important să acorzi o atenție deosebită modului în care arăți. Una dintre formele cele mai populare de unghii este cea pătrată. Multe preferă această formă datorită versatilității sale, precum și a aspectului foarte frumos.

 

 

Formele de unghii patrate cu colturi rotunjite au la bază combinația dintre oval și pătrat. Este o formă ușor de realizat și se potrivește atât degetelor scurte și groase cât și celor mai înguste. Aceasta formă va oferi grație mâinilor tale fiind și ușor de întreținut.

Tendințe

Efectul 3D este foarte popular de mult timp. Cu toate acestea, în fiecare sezon apar tot mai multe tehnici și modele de design care atrag atenția femeilor și vor să le pună în aplicare.

Există câteva tehnici diferite care pot fi folosite pentru a crea un desen tridimensional:

  1. Nisip acrilic;
    2. Utilizarea unui gel;
    3. Cu ajutorul tehnicii de Modelare.

Elementele geometrice pe unghii pătrate

Designul geometric pe unghiile în formă de pătrat arată special. Dacă vrei să eși din tipare îți recomandăm să vezi câteva imagini și modele de manichiură cu elemente geometrice.

Manichiura pe unghii pătrate cu folie

O altă variantă la modă de manichiură pe unghii pătrate este designul cu folie. Modele asemănătoare poți vedea din ce în ce mai des la cele mai înrăite fashioniste. Într-adevăr, folia nu numai că subliniază frumusețea formei pătrate, dar, în anumite cazuri, poate fi o opțiune excelentă pentru manichiura festivă.

Oja mată

Manichiura mată își menține poziția și în acest sezon, iar forma pătrată în combinație cu acest stil va arăta perfect. Design-ul unghiilor mate va arăta întotdeauna elegant și delicat, mai ales în combinație cu alte modele subtile.

Pietre și strazuri pe unghii

O noutate în tendințele acestui sezon este și glitter-ul. Indiferent de culoare, detaliile precum strazurile vor oferi o doză de eleganță manichiurii tale. Fie că optezi pentru aplicarea pe toate unghiile, fie doar pe una, sclipiciul și pietricelele strălucitoare te vor scoate din impas de fiecare dată când nu știi ce model să-ți alegi. O manichiură simplă, într-o culoare plăcută, decorată cu câteva pietre va arăta perfect. Glitterul și nuanțele strălucitoare de ojă nu ar trebui să-ți lipsească din colecție în 2019!

 

Design pe unghii

O manichiură elegantă și executată armonios este accentul final al imaginii fiecărei femei. În sezonul toamnă-iarnă 2018-2019 design-ul pe unghii va fi un detaliu important. Elemente florale,câteva linii haotice sau anumite forme geometrice desenate manual vor oferi un aspect mai deosebit. Ai grijă însă, să nu încarci prea mult unghiile.