Minimalismul mereu va fi la modă! 6 idei de manichiură simplă în nuanțe de vișiniu suculent

Culoarea la modă – vișiniu, nu își pierde relevanța nici în sezonul acesta. Manichiura de culoare vișinie închis este iubită de doamnele de orice categorie de vârstă. În acest articol, vom prezenta câteva idei grozave pentru o manichiură modernă, principalul punct culminant al căruia este o nuanță bogată de lac de vișiniu.

Manichiură vișinie cu nuanțe sclipitoare

Să începem cu o manichiură care va arăta potrivită atât în ​​viața de zi cu zi, cât și la un eveniment festiv. Iată o manichiură captivantă, realizată pe unghii scurte de formă pătrată. Culoarea nobilă visiniu a fost luată ca bază, pentru a o diversifica cumva, maeștrii de unghii au folosit un lac strălucitor contrastant în argint. Acest design de manichiură arată destul de neobișnuit și elegant datorită utilizării atât a finisajelor lucioase, cât și a mate.

Manichiură vișinie cu finisaj lucios

Minimalismul este mereu în tendințe. Finisajul lucios va adăuga o nuanță șic de strălucire nobilă.

Manichiura vișinie cu pietricele argintii

Doar admiri cât de tandru și în același timp de festiv arată manichiura vișinie folosind strasuri argintii.

Manichiură vișinie cu desene asimetrice

Ca un design suplimentar, puteți folosi un desen geometric spectaculos. Modelele simple pe câteva degete într-o culoare contrastantă vor adăuga un pic de fler unghiilor tale.

Manichiură vișinie cu design auriu sau negru

Monogramele aurii sau negre pe un fundal burgundiu, arată cât se poate de scumpe și nobile. Acest format de design poate fi numit în siguranță festiv, dar în viața de zi cu zi se adaptează perfect ținutelor minimaliste.

Manichiură vișinie franțuzească cu linie argintie

Dacă vrei să încerci ceva nou și neobișnuit, ceva care să-ți facă mâinile nu numai bine îngrijite, ci și atractive, poți face o manichiură franțuzească. Nu un design clasic, ci o versiune nouă cu o interpretare neobișnuită. Rețineți că designul francez în argintiu arată șic pe un fundal visiniu mat.

Ce culoare alegi pentru manichiura ta cel mai des? Așteptăm răspunsurile dumneavoastră în comentarii.