Meriți să ai o manichiură de lux: 16 exemple de unghii perfecte pentru orice zi

În industria modei moderne, tendințele se schimbă în fiecare zi. Important totuși să alegi acele exemple de manichură care îți plac cel mai mult și care evidențiază perfect starea ta de spirit.

Fiecare înțelege că manichiura este o parte importantă a imaginii feminine, care poate spune foarte multe despre temperamentul, caracterul și aspirațiile persoanei.

Toate femeile își doresc să poarte în fiecare zi, o manichiură de lux, care să fie ușor de creat și să nu fie capricioasă în întreținere.

De aceea, îți sugerăm să arunci o privire la următoarele idei de manichiură elegantă, care vor arăta scump în fiecare zi, cu orice ținută, indiferent de ocazie!

Unghii mate pătrat ovale

Dacă dorești să ai o manichiură fină, moale și elegantă, optează pentru unghiile mate! Combină diverse culori și utilizească strasurile pentru un design de excepție!

Manichiură geometrică cu strasuri

Formele geometrice pot fi un ornament deosebit pentru manichiura ta. Câteva linii, decorate cu strasuri pentru crea un aspect memorabil al unghiilor tale!

Unghii migdala cu monograme

Monogramele pe unghii migdala sunt o variantă extraordinară, mai ales dacă acestea sunt de culoare albă, aplicate pe unghii roșii sau vișinii.

Unghii pătrat ovale cu gel

Cât de simplu nu ar arăta unghiile cu gel, designul lor minimalist totuși face ca manichiura ta să fie una ușoară, drăguță și memorabilă!

Unghii migdala cu strasuri

Oricine cunoaște că o manichiură va arăta scump, dacă va fi decorată cu strasuri! Iar forma migdala a unghiilor, datorită suprafeței sale mare, oferă posibilitatea să creezi o imagine strălucitoate cu decorarea unghiilor cu strasuri.

Unghii pătrat ovale în culori pastelate

Culorile pastelate sunt opțiunea perfectă pentru o manichiură vie, gingașă și extrem de atrăgătoare. Neapărat să încerci!

Unghii french pătrate

Manichiura franțuzească este una din cele mai populare din lume! Este o variantă perfectă atât pentru unghii lungi, cât și pentru cele scurte! Decorul cu pietre sau strasuri nu trebuie ignorat în acest caz!