Meriţi mai mult decât un simplu mesaj…

15f547459f5bc65bca33172036ebc9e3

Nu-mi scrie. Nici vagul „Salut”, pe care nu știu cum ar trebui să-l înțeleg. Nici „Mie dor”, care ar trebui să mă facă să mă îndrăgostesc din nou de tine. Să fiu posedată din nou de tine. Să mă umilesc şi să accept acel puţin, pe care mi-l poți oferi.

Şi nu-mi mai aprecia pozele pe rețelele de socializare. Nu mă face să ghicesc, ce ar însemna acest mic gest de atenție. Poate ţi-am plăcut. Poate ești gelos, pe cei cu care sunt în poze. Poate încerci să mă faci să-ţi scriu prima.

Nu, nu sunt împotrivă să te întorci în viaţa mea. Însă dacă îţi dorești atenție din partea mea, ar trebui să depui efort. Un efort adevărat. Trebuie să faci mai mult, decât câteva clik-uri pe telefon. Un singur mesaj nu e suficient.

Sună-mă şi stabilește o întâlnire. Nu ipotetic. Nu una, pe care o vei anula, apoi. Rezervă-ţi timp să vorbești cu mine personal. Demonstrează-mi că îţi dorești să găsești timp pentru mine, că sunt o prioritate pentru tine. Atunci mă voi gândi, să-ţi permit să te întorci în viaţa mea.

Nu-ţi cer mult. Crede-mă. Doar știu, că dacă îţi voi permite să te întorci în viaţa mea cu un simplu mesaj, nu vei simți că trebuie să depui efort pentru mine. Vei crede că îmi sunt suficiente câteva fraze lipsite de sens, trimise pe telefon.

Îmi pare rău, dar nu-mi doresc o relație bazată pe mesaje, fără întâlniri. Eu vreau întâlniri, cinema, patinaj cu rolele. Vreau cafea, cacao şi să stăm îmbrățișați.  Dacă nu e ceea ce-ţi dorești, nu e grav. Doar nu-mi scrie, nu mă deranja.

Nu vreau o relație pe telefon. Nu vreau să mă simt singură, având o relație cu tine. Vreau ceva adevărat. Nu voi mai accepta o relație care are potențial, dar nu are timp pentru a fi realizată.

Merit mai mult decât un simplu mesaj. Toți merităm aceasta.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!