Mască cu albuș de ou pentru frumusețea pielii

O mască de albuș de ou este un produs cosmetic simplu, dar eficient, care îți permite să aduci rapid pielea în ordine. Câteva rețete simple cu acest produs te vor ajuta să scapi de riduri și acnee, să îngusteze porii și să îmbunătățești aspectul tenului.

Beneficiile unei măști de albuș de ou

Albușul de ou are multe proprietăți utile, datorită cărora este utilizat nu numai în cosmetologie, ci și pentru producerea anumitor medicamente. Produsul conține vitamine B, vitamina H, potasiu, magneziu, calciu, sodiu, zinc și multe alte minerale. Albușul de ou este apreciat și pentru continutul de conalbumină, o substanță naturală cu efect antibacterian pronunțat.

În cosmetologie, produsul este folosit pentru a strânge conturul feței, pentru a elimina ridurile fine și pentru a îngriji tenul mixt și gras.

Cum să faci o mască cu albuș de ou

Pentru a pregăti o mască, este suficientă proteina unui ou de găină. Este recomandabil să folosești ouă proaspete de casă de care ești sigură.

În funcție de rezultatul dorit, produsul spumat se amestecă cu alte ingrediente.

1. Cu lămâie. Amestecul elimină strălucirea uleioasă, combate inflamația și petele de vârstă. Adaugă 1 linguriță suc de lămâie la proteina unui ou.

2. Cu miere. Se prepară o mască de albuș de ou pentru riduri cu 1 linguriță miere naturală lichidă. Efectul de întinerire, strângere și tonifiere este vizibil după prima procedură.

3. Cu verdețuri. Un agent de albire care îmbunătățește tenul poate fi obținut prin combinarea proteinelor cu 2 linguri de pătrunjel măcinat, măcriș sau mărar.

4. Cu fructe de pădure. O mască proteică cu fructe de pădure sau fructe acre va ajuta la hidratarea și hrănirea pielii cu vitamine. Pentru gătit, ai nevoie de 1 lingură fructe tocate într-un piure.

5. Cu lut. Proteina combinată cu argila albă sau albastră este un puternic agent anti-îmbătrânire care strânge conturul feței și elimină ridurile. O proteină va necesita 2 lingurițe depudră cosmetică.

Măștile de casă pe bază de proteine ​​pot înlocui procedurile cosmetice costisitoare. Principalele lor avantaje sunt naturalețea și efectul instantaneu, care este vizibil după prima procedură.