Mărirea buzelor acasă: 3 trucuri sigure, fără a apela la medicul estetician!

În secolul douăzeci și unu, a devenit mai ușoară și mai accesibilă intervenția chirurgicală prin intermediul căreia îți poți face buzele mai mari și mai frumoase. Cu toate acestea, această procedură nu este întotdeauna sigură și nu fiecare fată are ocazia să o repete de două ori pe an. În plus, rezultatul nu este întotdeauna la înălțimea așteptărilor. Pentru cele care preferă să aibă grijă de ele însele acasă, sunt oferite următoarele sfaturi despre cum să facă buzele să pară mai mari și pline.

Exerciții făcute acasă pentru mărirea buzelor

Exercițiile speciale care măresc buzele vor ajuta la obținerea unui rezultat mic. Desigur, nu trebuie să vă așteptați ca buzele să devină mari ca după intervenția chirurgului, însă partea bună este că nu vor fi încrețite sau inflamate. În plus, vor ajuta la ca pielea să fie mai elastică și uniformă!Înainte de fiecare exercițiu, trebuie să vă spălați fața cu apă caldă și să folosiți un exfoliant pentru buze, astfel va crește fluxul de sânge.

1. Mai întâi trebuie să întindeți buzele înainte ca un tub și să țineți un obiect ușor între nas și buza superioară. Trebuie să rezistați în această stare timp de zece secunde și apoi să repetați încă de cinci ori.

2.Pentru următorul exercițiu, trebuie să vă întindeți buzele înainte și să le deschideți ușor, apoi să le strângeți strâns. Acest exercițiu trebuie repetat de zece până la douăzeci de ori în cinci seturi.

3.Acest exercițiu se mai numește și „păpădie” – imaginați-vă că aveți o păpădie în față și trebuie să suflați în ea cât mai tare posibil. Luați mult aer în gură și umflați-vă obrajii. Buzele ar trebui să le mențineți relaxate. Cinci repetări ar fi suficiente.

Exfolierea buzelor cu un scrub special

Pentru a vă mări buzele, puteți folosi un scrub special, care se poate face chiar acasă. Pentru acesta aveți nevoie de: zahăr, suc de lămâie și miere. Amestecați-le și adăugați câteva picături de glicerină și vaselina și amestecați până la o consistență omogenă.

Apoi, amestecul trebuie încălzit la cuptorul cu microunde și lăsat să se răcească până la o temperatură la care buzele vor rezista. După aceasta, aplicați scrubul pe buze, fricționându-le și lăsați-l să acționeze timp de 15 minute. Clătiți buzele cu apă călduță și aplicați un balsam hrănitor de buze. Această metoda va face buzele mai voluminoase, va hidrata pielea și o va face mai moale.

Trăiască machiajul!

Vă puteți mări buzele cu ajutorul unor trucuri, pe care nu le cunosc nici unii dintre make-up artiști! Puteți mări vizual dimensiunea buzelor cu un creion de culoare buzelor. Dar trebuie să aveți grijă să nu exagerați. În caz contrar, va arăta urât și ceilalți vor observa acest truc.
O altă opțiune este un creion de culoarea pielii. Trebuie aplicat mai mult decât linia naturală a buzelor, apoi aplicați un ruj. De asemenea, este indicat să aplicați luciu la mijlocul buzei inferioare cu un deget.


Apropo, cosmetologia a prevăzut de multă vreme crearea unui produs care poate crește dimensiunea buzelor prin creșterea circulației sanguine. Desigur, o asemenea plăcere nu este ieftină. Dar este suficient să cheltuiți bani pe un astfel de instrument o dată și chiar va servi pe deplin.