Manichiura ta va arăta scump: 24 modele luxoase de unghii din această toamnă

Indiferent de timpul de afară, fiecare doamnă are grijă să aibă o ținută impresionantă. Iar manichiura este un element important care necesită o atenție deosebită, pentru a crea o imagine elegantă și atrăgătoare.

Chiar și toamna, unghiile tale pot arăta scump și să atragă privirile fiecărui trecător!

De aceea am ales câteva modele de manichiură luxoase, cu culori profunde și bogate, care te vor evidenția cu siguranță, prin mulțime!

Admiră-le și inspiră-te!

Unghii pătrate cu desene

Manichiura este arta de înfrumusețare a unghiilor, și prin urmare, poți face din unghiile tale o adevărată operă de artă! Desenele simple sau complexe, în combinare cu alte accesorii vor forma o imagine deosebită care e imposibil să nu fie observată de cineva!

Unghii pătrate în culori pastelate

Trebuie neapărat să experimentezi vospirea unghiilor în culori pastelate! Ele creează o anumită energie, o dispoziție vie, pozitivă și veselă!

Unghii cu gel și pietre decorative

Pietrele decorative sunt un accesoriu de excepție pentru a crea o manichiură frumoasă. Aranjarea armonioasă ale acestora și combinarea lor cu culorile potrivite, este cheia spre o manichiură de succes!

   

Unghii mate cu sclipici

Nu poți trece cu vederea unghiile mate! Aces desing fin, moale și atrăgător te va face să te simți specială. Mai ales, dacă le decorezi atent cu sclipici, poți obține o manichiură senzațională!

Manichiură cu motive florale

Unghiile tale pot fi o întruchipare a frumuseței! Elementele florale creează o manichiură fină, gingașă și elegantă. Neapărat trebuie să încerci acest tip de decor pentru unghii!

Unghii cu gel migdala

Unghiile cu gel migdala, fie ele scurte sau lungi, sunt o opțiune minunată pentru a evidenția look-ul tău zilnic în această toamnă. Această manichiură făcută mai ales în culori deschise te vor scoate cu siguranță din anonimat!

Manichiură cu forme geometrice

Unghiile cu elemente geometrice regulate sau neregulate sunt tot mai populare în ultimul timp, fiind că sunt un exemplu excelent de o manichiură clasică și unică în același timp.

Nu ezita să experimentezi!