Manichiura ”sticlă spartă”, cu avocado și alte idei interesante și proaspete pentru unghii. 65 de fotografii

Când o femeie dorește să facă o manichiură nouă în fiecare zi, ea deseori se întreabă, ce model astăzi să facă? Fiind că, noi femeile, foarte rapid ne deprindem cu manichiura clasică obișnuită, cu opțiunile standarde de design, de aceea ne dorim idei noi, proaspete și chiar creative.

Nail art din acest an ne oferă diferite direcții în care poți vedea ceva vechi, dar de mult uitat și să aplici și idei proaspete și frumoase.

Manichiura cu ochi

O idee foarte cool, originală și neobișnuită este manichiura cu ochi. Maeștrii pot desena ochii în orice interpretare fantastică. Desenele pot fi foarte copilărești, din desene animate, sau realiste, înfricoșătoare și amuzante.

Culorile ochilor pot avea și diferite nuanțe, iar în loc de ochi, stăpânii pot desena și genețe.

Amplasarea imaginii joacă un rol destul de important. Privește aceste exemple și alege opțiunea în care îți place cel mai mult amplasarea imprimeului.

Unghii cu avocado

Un imprimeu luminos, vesel și drăguț al fructului avocado, va fi mai relevant decât oricând în perioada de vară. Avocado este desenat cu cap, brațe și picioare, iar în mijlocul corpului este desenat sâmburele, care reprezintă burta fructului.

Avocado nu este întotdeauna reprezentat ca un personaj viu, în alte modele de manichiură este un fruct complet obișnuit.

Culorile standarde pentru desenarea acestui fruct sunt: verdele, verdele deschis, galbenul, culoarea gri și maro. Aceste culori creează un aspect cât mai aproape al fructului adevărat.

Manichiura ”sticlă spartă”

Glass skin este o versiune spectaculoasă, strălucitoare și creativă de manichiură. Se realizează folosind un decor de sticlă spartă, pe care meșterii le aplică pe unghii, formând un imprimeu special sau chiar un desen.

Sticla spartă se aplică de obicei pe una, câteva sau toate unghiile. Adesea este aplicată pe manichiură franțuzească, ceea ce face ca french-ul clasic, să strălucească ca un diamant.

Unghii de cristal

Manichiura de cristal este o opțiune mai îndrăzneață și mai strălucitoare. Praful fin spumos al cristalelor Pixie, îți permite să creezi un design creativ și unic pe unghie.

Poți utiliza orice tip de acoperire a unghiilor, important să folosești un număr mare de cristale, pentru evidențierea unei unghii sau desenând modele pe acestea.

Manichiura transparentă

Manichiura transparentă se aseamănă cu manichiura nudă, doar că aici este aplicată o altă tehnică. Cu această manichiură nu-ți vei face griji că unghiile tale vor crește într-o săptămână și neapărat vei reuși să te bucuri de această capodoperă.

Minimalismul și simplitatea sunt elementele caracteristice unei manichiuri transparente, care este o opțiune extrem de comodă pentru femei. Această manichiură este perfectă pentru toate ocaziile și se potrivește oricărui look.

Manichiură franțuzească nestandardă

Suntem obișnuite deja cu french-ul clasic, cu o zonă standardă de zâmbet, dar în acest sezon, este o opțiune creativă și la modă, pentru a schimba bordarea creării unei manichiuri franțuzești.

Geometria, strasurile, sclipiciule, nuanțele luminoase sau întunecate multicolore – îți permit să creezi un aspect personalizat al unghiilor french.

Manichiura caviar

Datorită pudrei fine care seamănă cu icrele unui pește, te va bucura de aspectul inedit al  acestei manichiuri deosebite.

Manichiura roșie ochi de pisică

Manichiura roșie fantastică, realizată în tehnica ochi de pisică, este o versiune uitată de mult timp. Dar în aceste sezon, ea se renaște din nou, așa că nu ezita să alegi această opțiune și să te bucuri de acest frumos joc de culori și nuanțe.