Manichiura și pedichiura în același stil: 5 combinații care arată estetic

Multe fete preferă ca designul manichiurii și al pedichiurii să fie în același stil. Pe de o parte, arată armonios și elegant, pe de altă parte, o astfel de combinație impune anumite restricții și trebuie gândită cu atenție.

Ce idei de manichiură și pedichiură în același stil vor fi relevante în acest an?

Manichiura și pedichiura monocromatică

Cea mai ușoară idee este să faci o pedichiură și manichiură în aceeași culoare. Nuanțele de nud și lacul roșu clasic vor fi întotdeauna relevante. În plus, anul acesta se poate face o manichiură și pedichiură monocromatică în același stil în nuanțe la modă de liliac, portocaliu, verde, albastru și fucsia.

Manichiura și pedichiura în stil french

Arată grozav stilul french pentru manichiură și pedichiură. Puteți face nu doar o versiune clasică, ci ați putea schimba culoarea linei sau puteți adăugați străluci. O altă modalitate de a diversifica este să faci pedichiura în varianta clasică și să alegi un design cu semi-lună pentru manichiură.

Manichiură și pedichiură cu desene

Dacă vă place să experimentați, decorați-vă unghiile cu desene. Manichiura și pedichiura de vară se poate face cu imprimeuri florale sau fructe, iar iarna poate fi decorată cu fulgi de nea sau stele. Formele geometrice și modelele minimaliste sub formă de puncte, etc. rămân și ele în trend în acest sezon.

Manichiura și pedichiura cu ornamente decorative

Pe lângă desene, vă puteți decora unghiile cu folie, strasuri, evidențiați 1-2 unghii cu lac cu sclipici. Principalul lucru este că designul de pe mâini și picioare să nu creeze disonanță.

Manichiura și pedichiura potrivită pentru mare

Atunci când alegeți modelul pentru manichiură și pedichiură înainte de o vacanță la malul mării, trebuie să acordați atenție tendințelor. La modă sunt culorile metalice și nuanțele strălucitoare de neon, care vor avantaja pielea bronzată. Poți să nu te oprești la o singură culoare – creează-ți propriul curcubeu pe unghii! O manichiură și pedichiură atât de originale și strălucitoare, va atrage cu siguranță atenția și vă va permite să ieșiți în evidență. Iar pentru a proteja unghiile de efectele apei de mare și ale nisipului, asigurați-vă că aplicați un strat de protecție special.

Dacă ți-a plăcut articolul, salvează-l și împărtășește-l cu prietenele tale!