Manichiura și bijuteriile: tendința primăverii în 2022

În căutarea unei manichiuri perfecte, uneori poți ajunge într-o fundătură. Și asta din moment ce ți se pare că ai văzut totul și nimic nu mai e pe gustul tot. Manichiura franțuzoaică a făcut loc modelelor abstracte, apoi toată lumea a luat-o razna după frecare și lacuri care își schimbă culoarea, ca într-un final să aleagă arta minimalistă a unghiilor. Dar acum tot mai multe fete ajung la concluzia că frumusețea, așa cum se întâmplă adesea, este în simplitate. Și, de asemenea, în combinații eficiente.

Preferata noastră este o manichiura, a carei nuante este combinata cu culoarea bijuteriilor pe care le porți. Puteți, de exemplu, să combinați lacul galben cu inele mari de aur galben. Sau subliniați frumusețea stratului lăptos cu inele cu inserții sidef. Există, de fapt, foarte multe opțiuni. Dacă îți plac bijuteriile cu pietre de culoare strălucitoare, culoarea lor poate fi expusă desigur și în designul unghiilor. Marca LAV’Z are inele cool pentru o astfel de ocazie. Acestea sunt un combo dintre  inimi delicate și inele subțiri clasice cu pietre strălucitoare.

Chiar daca crezi ca nu mai exista manichiura perfectă în ziua de azi, trebuie doar să arunci o preivire pe instagramul marilor stiliști. Sigur vei găsi ceva, ce vei îndrăgi si vei pune în practică chiar din prima zi.