Manichiură sclipitoare: 30 de idei cool

Dacă vrei să intri în evidență, atunci manichiura sclipitoare este cea mai bună alegere. Profită de asta pentru a-ți asorta manichiura oricărui tip de outfit sau machiaj. Poți adăuga sclipici, forme geometrice sau pur și simplu o nuanță strălucitoare, iar mâinele tale vor radia de fericire.

Unghiile sclipitoare nu se demodează niciodată. Fie că preferi câteva articole subtile sau adevărate bijuterii aplicate, poți pune pariu că manichiura ta va fi în centrul atenției. Nu-ți face griji cu privire la lungimea sau forma lor, pentru că se poartă orice variantă: scurte, lungi, medii, rotunjite sau pătrate.

O altă tendință, sunt unghiile delicate, pictate cu lacuri semitransparente, peste care este aplicat un strat fin de sclipici sau paiete.

Manichiura oglindă este și ea un trend nou care oferă o strălucire aparte unghiilor. Odată cu ea, unghiile arată perfect, iar strălucirea și reflecțiile atrag atenția celorlalți. În plus acest design este potrivit pentru combinație cu orice tip de haine, astfel încât pe bună dreptate poate fi numit universal.

Așadar, dacă ai visat să devii o zână, simte-te liber să abordezi lookul sclipitor. De asemeanea, poți să-ți pui creativitatea la treabă, pentru că ai libertate totală.

Mai jos găsești o selecței de idei geniale pentru manichiura ta !

1.

2.

În prezent, există multe modele cu un design atractiv pentru unghii.

3.

4.

5.

6.

Nail art reprezintă o modalitate extraordinară pentru crearea unui aspect rafinat manichiurei. 

7.

8.

9.

Originalitatea subliniază individualitatea. 

10.

11.

12.

Manichiura ta va fi mereu admitată, totodată accentuând eleganța.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Important este să nu-ți fie frică să experimentezi.

19.

20.

21.

Încearcă ceva nou, fii creativă și romantică. 

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.