Manichiura rotundă: poze cu idei pentru a te inspira

O manichiură rotundă vorbește despre sentimentalismul proprietarei sale. Femeile care aleg o manichiură îngrijită cu vârf rotund adoră să viseze, să trăiască după propriile reguli și să creadă în idealuri. Astfel de femei nu tolerează certurile, ele încearcă să împace oamenii, fiind adesea extreme în același timp. Preferă discuțiile calme decât disputele furtunoase. Și manichiura rotundă este una dintre cele mai strălucitoare tendințe ale acestui an.

Manichiura rotundă arată grozav pe unghiile lungi. Mai ales dacă această manichiură este în nuanțe delicate de nude. Simlu și delicat.

Exact ceea ce ai nevoie pentru a întâmpina vara!

O altă soluție genială.

Lungimea scurtă este cea mai practică opțiune pentru o manichiură de bază. În varianta cu vârfuri rotunde, această lungime arată deosebit de avantajoasă.

Inscripția pentru unghii este o altă tendință. Tehnica ombre nu este nici pe departe în urmă.

Manichiura unei adevărate prădătoare.

Iar ă o astfel de manichiură o poți realiza singură cu ajutorul pensulelor și autocolantelor pentru manichiură.

Gossamer este unul dintre cele mai simple, dar unice modele. Indiferent de câte ori ai face pânză de păianjen, efectul va fi întotdeauna diferit.

Daca vrei să faci o variantă de seară, atunci aici poți adăuga decor sub forma de strasuri, imprimeuri sau alte decorațiuni. Și te poți opri la această opțiune. Se potrivește atât cu aspectul casual, cât și cu aspectul elegant.

Adaugă culoare și fii irezistibilă în acest sezon! Tu ți-ai ales deja ce opțiune îți vei face urmîtoarea dată?