Manichiură relevantă pentru acest sezon: poze cu idei inspiraționale

Manichiura relevantă, ce este? Studieză toate subtilitățile, pentru că o manichiură este ceva ce e mereu în fața ochilor tăi. Și dacă este cool, te va înveseli mereu.

Tendințe actuale

Lungimea contează! Este important să simți măsura atunci când alegei lungimea unghiilor. Unghiile prea lungi sunt mai mult un anti-trend decât o tendință. Lungimea confortabilă și naturalețea sunt la modă.

Franch-ul, desigur, este atemporal, dar nu orice french este relevant acum. Unghiile groase, super contrastante, cu o gaură rotunjită, nu mai sunt actuale. De asemenea, french-ul nu este potrivit pentru unghiile foarte lungi.

Un french colorat este cea care conduce în listele de tendințe de manichiură.

O altă opțiune elegantă!

Motivele geometrice sunt și ele diferite, este o chestiune de observație și bun gust. Ei bine, această opțiune va decora oricare dintre look-urile tale de vară!

Strasurile și decorul bogat sunt de domeniul trecutului.

Dar un astfel de decor minimalist poate fi foarte bine. Din artă, liniile moi de diferite nuanțe pe un fundal transparent, precum și elementele infantile și desenele pentru copii, sunt acum ținute în mare cinste.

Finisajul mat pare elegant și relevant.

Nu cu mult timp în urmă, marmura era în tendințe, dar acum ar trebui să fii atentă și la acest design pentru a nu arăta ridicol.

Manichiura relevantă pentru vară este cu siguranță despre culori strălucitoare, accente metalice, french colorat, imprimeu animal și infantilism.

O fată cu o manichiură îngrijită nu își va ascunde niciodată mâinile în buzunare, dimpotrivă, o va demonstra tuturor cu orice ocazie. Da, și ea își va admira în secret unghiile.

Tu ce fel de manichiură preferi?