Manichiură rafinată: poze cu idei frumoase

O manichiură sofisticată sau rafinată înseamnă un design estetic. Realizarea manichiurii se face prin alegerea unor culori pastelate sau clasice, precum și decor discret. Soluția armonioasă de culoare moale ajută design-ul să fie ușor de perceput, proiectat fără detalii inutile. Acolo unde sunt unghiile sunt îngrijite și arată „scump”. Să aruncăm o privire la ce modele și culorile sunt relevante pentru o manichiură cu design rafinat.

 

French

Este un design elegant și exemplar în toate sensurile. Cu vârfuri albe ale unghiilor, french-ul devine mai fresh și mai ușor. Dar nici nu exclude soluție alternativă de culoare, în tehnica gradientului sau ombre. De exemplu, tranziția super lină de la bej la lăptos garantează impresii maxime. Și, desigur, o un french aprins va arăta luxos. De asemenea, lungimea unghiei contează: scurt – întotdeauna forma pătrată, mediu și lung – ovală / migdală /pătrată.

 

Nuanțe de bej

Uite cât de grozav arată. Este posibil să existe o combinație de nude „bogată” aici. Nuanțe de camuflaj și bej translucid îngrijit cu folie de aur. Pentru unghii gingașe, oferă preferință unui design discret cu ovarietate de texturi. Și este mai bine să eviți imprimeurile strălucitoare și contrastele strălucitoare.

Roșu elegant

Manichiura roșie și vișinie merită o atenție deosebită: rămâne a fi clasicul care combină luxul și excentritatea. De exemplu, în combinație cu strasuri. Manichiura roșie va fi confortabilă ziua și sofisticată seara.

Nuanțe pastelate

Schema de culori moale este atât sofisticată, cât și versatilă. Prin urmare oprește-te la roz deschis, mentă, albastru, violet, bej, gri nuanțe de auriu/argintiu în decor. Sentimentul de încredere este sporit dacă culorile pastelate se combină doar cu decorul.

Efect de marmură

Un exemplu excelent de rafinament sunt modelele delicate sub formă de marmură, cuarț și alte pietre naturale. Anterior pentru un accent neobișnuit într-o manichiură sofisticată a existat destul model în stilul minimalismului. În vârful popularității în ideile elegante de manichiură vor fi: geometrie, imitație de piatră naturală, design din piatră de cristal. Așadar vei avea o manichiură de admirat!