Manichiura perfectă de toamnă pe care Jennifer Lopez o adoră la nebunie

Trendul pentru naturalețe continuă și în acest sezon. De data aceasta vom aborda manichiura de culoarea laptelui care devine din ce în ce mai populară.

Dacă până acum căutai manichiura perfectă de toamnă, poți să te oprești imediat aici. Cântăreața latino-americană Jennifer Lopez, fără să conștientizeze acest lucru, a adus din nou în vogă manichiura de culoarea laptelui. Manichiura ei de mireasă a luat cu asalt toată presa mondială într-o lună.

În poza de mai sus este chiar ea, manichiura de nuntă a lui Jennifer Lopez.

În timp ce majoritatea mireselor optează pentru o manichiură franțuzească discretă pentru a spune „Da!”, cântăreața a optat pentru unghii lungi și ascuțite, vopsite într-un ton translucid, aproape alb, care nu este nimic altceva decât manichiura de culoarea laptelui.

Nuanța lăptoasă a unghiilor este caracterizată de tonuri de alb, cu o suprafață lucioasă care creează efectul natural. Această manichiură, în ciuda lungimii sale mai mari, arată incredibil de frumoasă pe fundalul pielii strălucitoare a cântăreții, al rochiei de mireasă albă ca zăpada și al voalului fin.

În ciuda faptului că manichiura de culoarea laptelui se poartă de obicei pe o lungime scurtă, Jennifer Lopez a ales să-și lase unghiile mai lungi în forma ei preferată de migdale. Mulți au remarcat rezultatul ca fiind asemănător cu manichiura pe care Victoria Beckham a purtat-o la prezentarea de modă Jacquemus.

Cum să-ți faci și tu o astfel de manichiură ?

Dacă la prima vedere această manichiură pare foarte ușor de realizat, în realitate există o mulțime de trucuri. În primul rând culoarea albă și cea a laptelui sunt practic identice. Cu toate acestea, sub o anumită lumină, laptele poate fi ușor distins de alb, aceasta fiind particularitatea sa. O manichiură de culoarea laptelui ar trebui să fie translucidă. Datorită acestui fapt, va fi în armonie cu hainele albe și pastelate. Albul, în același timp, este cu mult mai accentuat și cu siguranță nu va aduce nici pe departe un rezultat asemănător cu cel al lui Lopez.

Pentru a repeta manichiura cântăreței, merită, în primul rând să achiziționezi lacul potrivit cu textura potrivită. Mai există o regulă care trebuie respectată cu strictețe și anume: după ce lacul aplicat în mai multe straturi s-a uscat, acesta trebuie acoperit cu un strat de fixare sau finisare de tip transparent.

Exemple de lacuri care le-ai putea folosi pentru această manichiură:

Oja Nude – Catrice

Lacul pentru înălbirea și creșterea unghiilor – PINK UP

Oja Gloss – Catrice