Manichiură pentru vară: cele mai bune idei pe care trebuie să le încerci

Zilele însorite ne inspiră să ne bucurăm de culori și soare. Cum ar fi dacă, cu fiecare vizită la salon îți vei crea o capodoperă de vară pe unghii?

Vezi mai jos cele mai bune idei de manichiură pentru această vară.

Manichiură în nuanțe de galben

Galben este culoarea soarelui și căldurii. Alege să faci astfel de manichiură pentru a te bucura în fiecare zi de soare. Oricare nuanță de galben poate fi combinată cu alte nuanțe pastelate sau pronunțătoare. Așa cum nu avem restricții privind forma și lungimea unghiilor, avem toată libertatea de a experimenta.

Manichiură în nuanțele lavandei

Momentan ți-ai amintit cum miroase lavanda, nu-i așa? Manichiura în aceste nuanțe de violet poate fi într-un ton, sau combinată cu sclipici, efect de marmură sau cu accente pe o singură unghie.

Manichiură cu motive floristice

Pentru a adăuga gingășie în imaginea ta, doar adaugă câteva flori pe unghii. Efectul va fi instant! Florile repartizate haotic pe o bază nudă, cu frunze sau crenguțe sunt un must-have în această vară.

Manichiură fructată

Fructele rămân în tendințe fiecare vară. Pot fi utilizate pe unghiile scurte și pe cele lungi. Cele mai des alese fructe în manichiură sunt: căpșuna, vișina, lămâia. Aceste fructe pot fi desenate cu peria subțire sau pot fi folosite abțibilduri.

Manichiură colorată

Culorile nu pot fi prea multe. Aranjate și combinate frumos, creează un aspect îngrijit și original pe unghiile tale.

Unghiile îngrijite și interesante sunt mereu admirate nu doar de către bărbați, dar și de alte femei.

Care din ideile de mai sus ți-a plăcut cel mai mult?