Manichiura pentru unghiile scurte: 5 cele mai bune idei pe care să le încerci vara aceasta

Unghiile scurte pot arăta la fel de impresionant ca și cele lungi, mai ales dacă alegi designul de unghii potrivit. Cele mai câștigătoare opțiuni de manichiură pentru unghiile scurte sunt în următoarea prezentare generală.

Manichiura pentru unghiile scurte este un gen în sine și necesită o abordare aparte. Este important de reținut că acele opțiuni de manichiură care arată grozav pe unghiile lungi nu sunt întotdeauna la fel de luxoase pe unghiile mai scurte. Pentru a te asigura că nu greșești designul de unghii, iată o trecere în revistă a celor mai în vogă idei de manichiură pentru unghii scurte, care merită cu siguranță încercate.

Unghii scurte rosii

Roșu este clasicul incontestabil al unghiilor, care nu are concurență. Unul dintre principalele avantaje ale roșului este că arată la fel de impresionant atât pe unghiile lungi, cât și pe cele scurte, așa că, în cazul celor din urmă, este întotdeauna o opțiune avantajoasă pentru ambele părți.

Unghii scurte negre

Negrul pe unghiile scurte arată elegant atât singur, cât și cu un design complementar. Îndrăzneț, rebel și sexy, negrul este complementul perfect pentru un look de frumusețe de zi cu zi.

Unghii scurte pastelate

Nuanțele pastelate moi și subtile arată extrem de armonios pe unghiile scurte. Poți experimenta cu paleta de culori și poți încerca să combini mai multe nuanțe pastelate pe unghii diferite în aceeași manichiură.

Unghii scurte albe

Oja albă va face ca unghiile scurte să pară vizual mai lungi, așa că, dacă nu ești un fan al unghiilor lungi în viața de zi cu zi, dar îți place aspectul lor estetic, această opțiune este perfectă. Albul are un aspect elegant și sofisticat, așa că poate fi purtat atât în zilele casual, cât și la ocazii speciale.

Unghii scurte french

Clasice sau colorate, unghiile franțuzești se potrivesc de minune cu unghiile scurte. Franțuzoaicele sunt renumite pentru abilitatea lor de a părea simple și scumpe – un french french pe unghiile scurte poate obține un astfel de efect.