Manichiură pentru toamnă: selecție de poze cu idei relevante

Septembrie este chiar după colț! Așadar, este timpul să aflăm ce manichiură pentru toamnă va fi în tendințe, pentru că, la fel ca și garderoba, culoarea, forma și lungimea unghiilor se pretează la schimbări de sezon.

Toamna evocă în noi asocieri cu culori nobile și profunde. Această tendință rămâne neschimbată de la an la an. În acest an, ar trebui să oferi preferință culorilor cu energie puternică și o aură specială. Alege culori care transmit lumii libertate de alegere, putere, creativitate.

Alături de albastru, verde și diferitele sale nuanțe vor fi la modă în acoperiri. La fel și albastru, violet, galben, coral. Accentul în acoperire se poate face cu ajutorul culorii Tiffany.

În general, acum există o tendință pe termen lung pentru minimalism și manichiura nude, dar și un gradient este la modă – o culoare diferită pe fiecare unghie, de la deschis la închis și un gradient de la o nuanță la alta.

„Unghiile goale” au aruncat în aer prezentările de modă ale marilor case de modă. „Unghii la modă fără costuri!” – acesta a fost motto-ul mărcilor Dior și Vera Wang. Unghiile îngrijite acoperite cu un strat subțire de top arată naturale și bine îngrijite!

Ei bine, efectul sărbătorii poate fi creat cu ajutorul gelului confetti.

French-ul clasic și-a pierdut din relevanță, acum french-ul colorat este la modă. La fel și o manichiură franțuzească pe bază transparentă cu o linie subțire elegantă și o manichiură franțuzească cu particule irizate mari sau mici.

Bulinile arată bine. Aceasta este o tendință drăguță și distractivă, care va adăuga aspectul tău jucăuș și inocență de fetiță. Chiar și punctele alb-negru adaugă un aspect cochet imaginii, pți folosi buline în loc de lac.

Soluție elegantă, nu-i așa?

Aurul și tot ce strălucește este o altă tendință de modă pentru sezonul viitor. Maeștrii de frunte în arta unghiilor sfătuiesc să acoperi toate unghiile cu lac cu sclipici auriu. De asemenea, poți folosi folie de aur pentru a acoperi parțial unghiile.