Manichiură pentru oficiu: 13 idei pentru vara 2022

Manichiura de oficiu cere a fi laconică și simplă. Pentru a nu ieși prea tare în evidență, dar în același timp pentru a rămâne elegantă, vezi în articolul de mai jos idei pe care le poți încerca data viitoare la salon.

French

Manichiura clasică rămâne pe primul loc în toate categoriile. Se potrivește perfect cu lucrul în oficiu, este practică, ușoară și poate fi combinată cu oricare stil de îmbrăcăminte. Culorile gingașe de bej în combinație cu linia albă vor rămâne stilate ori de câte ori vei vrea să repeți acest design.

Manichiură nud

Paleta de culori nude este foarte variată, astfel, ai de unde să alegi. Petru un astfel de design optează majoritatea lucrătorilor în oficiu.  Folosește culorile de gri, caramel, albastru, roz sau alb. Acest efect se păstrează integru și aproape invizibil atunci când unghiile cresc.

Manichiură mată

O deosebire mare în acest design este că odată ce unghia este acoperită cu top mat, culoarea devine mai intensă și mai pronunțată. O poți combina cu desene diferite sau linii simple.

Ombreu de vară

Datorită acestui efect, unghia vizual pare mai alungită. Tehnica de hradient este simplă în efectuare și interesantă în purtare. Accentul se pune pe cea mai aprinsă nuanță, dar rămâne la fel de frumoasă în întregime.

Efect de marmură

Acest efect arată scump și complicat. Se privește frumos pe gri, bej cremos sau ciocolată. Desenul poate fi efectuat pe toate unghiile sau doar pe câteva, la alegerea fiecărei doamne.

Manichiura de oficiu poate fi și interesantă, nu doar efectuată într-un ton, completând imaginea unei femei de oficiu.

Ce manichiură ai ales tu ultima dată?