Manichiură pentru mâini bronzate: poze cu design elegant

În cazul unei manichiuri pe mâini bronzate totul este extrem de simplu. Merită să alegi un pastel delicat sau alte nuanțe deschise. Au nu numai calități estetice excelente, ci și capacitatea de a pune în evidență un bronz. Iar cele mai îndrăznețe fashioniste pot experimenta cu culorile neon: lămâie, verde, portocaliu, roșu și combinațiile lor. Ele subliniază la fel de bine frumusețea pielii și a mâinilor.

 

French

Dacă ai îndoieli cu privire la alegere, „clasicul” va veni în ajutor – legendarul french sau manichiura lunară, printre care există „interpretări” interesante sub formă de „zâmbete” colorate. De exemplu, cele mai îndrăznețe fashioniste vor adora ideea unui french curcubeu în culori pastelate. Arată perfect pe orice lungime. Și poți decora cu generozitate cu strasuri sau paiete pentru a transforma french-ul într-o manichiură feminină și fermecătoare. Decorul strălucitor este adesea folosit în designul unghiilor, în special pentru a sublinia bronzul.

Manichiură multicoloră

Nuanțele pastelate sunt frumos combinate între ele. Realizarea unghiilor cu predominanța tonurilor dezactivate are aproape întotdeauna un efect pozitiv asupra culorii mâinilor. Încearcă să evidențiezi două unghii ale mâinii drepte cu o singură nuanță și acoperă restul cu alte culori pastelate. Ca și alte opțiuni – alternează nuanțele sau fă un design delicat al unghiilor „mâini diferite”.

Manichiură cu gradient suculent

Tehnica gradientului este ideală pentru a realiza arta unghiilor strălucitoare, care va sublinia frumusețea mâinilor și a bronzului. Pe lângă culorile strălucitoare, culorile pastelate sunt adesea folosite în manichiura cu gradient, designul este realizat, de exemplu, cu o perie sau aerograf.

Manichiură albă

Culoarea alb perlat nu numai că prelungește și extinde vizual placa unghiei, dar este potrivită și pentru pielea întunecată. Efectul perlat poate maximiza efectul manichiurii albe, deoarece are abilități excelente de reflectare. Și, desigur, toate nuanțele de alb servesc ca fundal excelent pentru desene cu accent strălucitor, ștanțare, pictură cu acuarelă și decor.

Nude roz

Ideal atât pentru pielea închisă cât și pentru pielea palidă. Acoperire perfectă netedă, strasuri sau un french strălucitor modestă – există multe variante ale acestei manichiuri. Prin urmare, orice fashionistă poate alege un design pe gustul ei. Dar, tehnica genială a french-ului arată deosebit de impresionantă, cu spațiu negativ și modele de abstractizare.

Mentă

Atât menta pastelată, cât și fisticul nu pierd teren printre influenți. Astfel de nuanțe deschise alungesc vizual degetele. Pentru a sublinia bronzul, combină culorile delicate, de exemplu, lămâie de mentă. Creează aranjamente geometrice și florale incredibile pe unghiile tale.