Manichiura pentru unghii scurte: 6 idei de design

Vara a venit, iar odată cu ea și dorința de a purta ceva interesant, frumos, atrăgător pe unghii. Manichiura pe unghii scurte nu doar că este comodă pentru casă, serviciu și zi de zi, dar poate fi foarte frumos stilizată. Meșterii în această sferă adoră să lucreze cu unghiile scurte, mai ales când sunt asortate cu diferite culori, texturi sau forme. Mai jos îți prezentăm 6 idei de manichiură.

Diferite culori pe fiecare unghie

Manichiura colorată ne ridică dispoziția mereu! Atunci când alegem culorile pentru manichiură, trebuie să ținem cont de combinarea între ele, chiar dacă sunt diferite.

Acoperire mată

Acesta rămâne un trend deja mulți ani la rând, inclusiv pentru anul 2022. Manichiura mată se privește elegant și stilat, indiferent de forma unghiei sau design. Vara aceasta, cele mai îndrăgite culori pentru manichiura mată rămân a fi: verde închis, gri, negru, verde salat și bej.

Magie magnetică

Gel lacurile intens metalice adaugă magie în imaginea noastră. Acest tip de design poate fi purtat oriunde: la serviciu, la un eveniment sau zi de zi.

Mult îndrăgitul french

Clasicul rămâne clasic în oricare formă a sa. Manichiura pe unghii scurte în combinație cu french colorat instantaneu ne vorbește despre tăria de decidere a purtătoarei, așa cum nu oricare poate face astfel de alegeri.

Aerografie fantastică

Instrumentul de aerografie face minuni pe unghiile noastre. Purtătoarele acestui tip de design au o fire energică și aventuristă.

Slider design

Nu e primul și sigur nu e nici ultimul an în care o astfel de manichiură stă pe primul loc în alegerile făcute de noi când plecăm la salon. Abțibildurile pe bază nudă pot fi diferite, de la animații până la dierite flori și forme.

După câte am observat, alegerea este mare în anul 2022.

Care design de manichiură îți place ție cel mai mult?