Manichiura nud este în topul alegerilor în acest sezon: 100+ modele de unghii spectaculoase

Manichiura nud înseamnă vopsirea unghiilor în tonuri neutre asemănătoare de culoarea pielii tale. Stratul de lac aproape imperceptibil va fi potrivit în orice situație și pentru orice ocazie. Este imposibil să ne imaginăm la ce fel de outfit nu s-ar potrivi o manichiură nud.

Design pentru o manichiură nud

Pentru varietatea și plasarea accentelor într-o manichiură neutră, se folosesc diverse elemente decorative. De exemplu: paiete, strasuri, mici detalii desenate frumos cu o altă culoare.

Manichiură nud cu sclipici

Sclipiciul este un element excelent pentru a crea o manichiură festivă sau romantică. Puteți folosi acest element pentru a înfrumuseța manichiura nud în două moduri simple:

1.Aplicați un strat transparent cu sclipici pentru a acoperi toată unghia;
2.Sclipiciul poate fi aplicat pe unghie pe o anumită porțiune sau peste tot, în dependență de cum vă doriți, iar apoi întreaga suprafață este acoperită cu un lac transparent pentru a fixa rezultatul.
Ambele opțiuni sunt ușor de realizat și vă permit să vă arătați creativitatea atunci când decorați o manichiură nud.

Vedeți ideile pe care le-am pregătit în fotografiile de mai jos.

Manichiura nud mat

O altă idee pentru a crea o manichiură nud impresionantă este de a le face mat. Astfel de unghii arată rezervate, minimaliste și foarte atrăgătoare. Outfit-urile pentru o astfel de manichiură trebuie selectate corespunzător. La urma urmei, cele trei componente principale ale unei imagini elegante – manichiura, coafura și garderoba – ar trebui să se armonizeze perfect și să se completeze reciproc.

O pereche de strasuri pe una sau doua unghii vor evidenția vizibil manichiura dumneavoastră mat.

Manichiură nud simplă

Manichiura nudă conține frumusețea naturală a nuanțelor naturale. Chiar și fără design suplimentar, desene și sclipici, este frumos. Poate fi comparat cu machiajul nud. Cu siguranță, ați auzit expresia „machiaj fără machiaj”. Acesta este momentul în care machiajul este făcut atât de natural, încât nu este vizibil aproape deloc.

 

Același lucru se poate spune despre manichiura nud. Se face îngrijit și discret.

Manichiura nud cu pietricele/strasuri

Pentru o ocazie speciala, o manichiura nud decorată cu strasuri este perfecta. Puteți selecta doar câteva unghii sau puteți face anumite modele pe toate unghiile. Principalul lucru este că manichiura să se potrivească cu stilul ales și completează imaginea pe care v-o doriți. De asemenea, strasurile pot fi înlocuite cu pietre mici prețioase. Numărul lor este cel mai bine calculat în funcție de lungimea unghiilor.

Totuși ar fi bine să nu exagerați cu detaliile. Totul arată bine cu moderație.

Manichiură nud cu desen decorativ

Ca accente strălucitoare, maeștrii nail-art folosesc adesea tehnica desenului decorativ pe unghii. În acest caz, nuanțe pastelate blânde, într-un ton apropiat de bejul natural, înfrumusețează unghia.

Pe suprafața fiecărei unghii sau pe unele dintre ele se poate aplica un anumit desen.

Manichiura nud pe unghii scurte

Pe unghiile scurte, o manichiură nudă arată la fel de bine ca și pe cele lungi. Cu ajutorul efectelor speciale, puteți obține alungirea vizuală. Cu un contur subțire, trageți o ramură sau o buclă pe lateral de-a lungul unghiei degetului inelar. Întreaga mână se va schimba instantaneu, unghiile vor deveni optic mai înguste și mai lungi.

În niciun caz nu faceți modele decorative pe toate unghiile, în cazul în care sunt scurte. În acest fel vor apărea și mai scurte.

De asemenea, modelul french va arăta bine. În acest caz, linia albă va trebui trasată nu la marginea unghiei, ci la baza acesteia. Cu cât este mai jos, mai mică și subțire, cu atât manichiura va fi mai frumoasă.

Nudul elegant este potrivit în orice situație. Încercați diferite opțiuni și nuanțe, dar nu permiteți scurtarea vizuală a unghiei.

Manichiura nud cu elemente negre

Negrul se potrivește bine cu tonurile pielii. O opțiune bună pentru un stil nud este o nuanță de bej și accente negre. Una sau două unghii pe fiecare mână pot fi vopsite complet în negru. O astfel de mișcare va crea un accent suplimentar, atrăgând atenția asupra mâinilor.

Dacă nu ești o fană a unghiilor negre, poți să faci un desen negru frumos pe unele dintre unghiile tale. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă la imaginile de pe toate unghiile. Pe unghiile delicate, de culoarea nud, pur și simplu nu poate exista un model mare negru. Utilizați fragmente mici sau un contur.

Manichiură nud cu efect perlat

Dacă visezi unghii strălucitoare și irizate, dar în același timp ar trebui să aibă o culoare neutră, folosește efectul perlat. El va oferi unghiilor o strălucire   neobișnuită cu un sidef luminos

Datorită tehnologiei speciale de aplicare a pulberii cu efect de perlă, prin frecare, unghiile par vizual mai lungi. În acest caz, nu este nevoie de elemente suplimentare, desene sau pietre.

Rezumând toate cele de mai sus, putem spune cu siguranță că o manichiură nudă reprezintă o alegere potrivită pentru orice vârstă. De asemenea, poate fi înfrumusețată, cu adăugarea de elemente sclipitoare suplimentare, cu desene negre sau străluci.

Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, nu vă faceți griji! Unghiile dumneavoastră nude vor arăta cu siguranță fabulos.

Astfel, unghiile tale pot fi lungi sau scurte, rotunjite sau pătrate – indiferent de asta manichiura nudă nu își va pierde farmecul sub nicio formă. Va rămâne naturală în orice situație.

Poate că ai propriile tale secrete pentru o manichiură reușită. Împărtășește-le cu noi și cu alte cititoare!