Manichiura minimalistă – perfectă pentru orice look: 55 modele de unghii pe care le vei adora

Un loc special în industria nail-art, îl ocupă manichiura minimalistă. Fiind că, acest tip de manichiură este foarte solicitat în rândul domnișoarelor și femeilor din diferite categorii de vârstă.

Manichiura minimalistă se încadrează perfect în orice look și este, de asemenea, potrivită pentru orice evenimente din viața ta.

Minimalist înseamnă laconic, simplu. Iar în cazul manichiurii, înseamnă că e ceva extrem de elegant.

Într-adevăr, o acoperire simplă, laconică a unghiilor, arată moale și fin. E ceva diferit de desenele aprinse, strasurile masive alte decoruri dure pentru unghii.

Unghii mate

Dacă dorești să ai o manichiură minimalistă, atunci asigură-te că vei acorda atenție acoperirei mate. Structura sa delicată, catifelată îți permite să extinzi vizual placa unghiilor. Și gama de culori va oferi o mulțime de opțiuni de design unic și desăvârșit.

În această formă de manichiură laconică, este permisă utilizarea minimă a strasurilor. Strasurile ar trebui să aibă o formă mică, iar culoarea acestora să aibă o nuanță strălucitoare. Ele pot fi lipite doar pe una sau două unghii pentru a menține minimalismul manichiurei.

Într-o altă formă de realizare a combinației, poți evidenția o pereche de unghii printr-o acoperire cu sclipici. Sau o manichiură franțuzească, prin simpla evidențiere a zonei zâmbetului cu sclipici întunecat.

De asemenea, poți opta nu doar pentru un french clasic, dar și pentru o manichiură franțuzească lunară sau inversată.

Manichiură strălucitoare cu ojă-gel

Cea mai simplă și elegantă versiune a unei manichiuri minimaliste este alegerea unei acoperiri strălucitoare. Într-adevăr, majoritatea ojelor și gelurilor au o structură strălucitoare. Acest înveliș creează un luciu excelent, relevând culoarea la 100%.

Poți lăsa orice lungime a unghiei, deoarece acest lucru nu afectează deloc aspectul laconic al manichiurei. Deoarece acoperirea în sine, care nu are o imagine sau decor, devine deja evident, minimalistă.

Unii maeștri recomandă totuși diluarea acestui tip de manichiură prin evidențierea unui deget cu ajutorul strasurilor sau nisipului acrilic de culoare fină.

Manichiura franțuzească

Un adevărat deținător al recordului absolut pentru alegerea unui aspect minimalist al unghiilor este manichiura clasică franțuzească, realizată în versiunea standardă. Ea reprezintă vârful unui aspect minimalist al manichiurei.

Multe femei aleg acest tip de manichiură, pentru că se potrivește cu diferite look-uri. E o alegere perfectă pentru job, viața de zi cu zi, precum și pentru ocazii speciale.

Aici este permisă nuanțarea liniei albe, care evidențiază zona de zâmbet a unghiei.

Nuanțarea poate avea o culoare aurie, argintie sau o altă culoare universală, cu excepția celei aprinse. De asemenea, este posibil să aplici o cantitate mică de sclipici.

Manichiura Ombre

Aspectul magic al manichiurii ombre permite culorilor să se combine ușor între ele, fără a avea un loc de fuziune clar definit. Categoria de culori din această versiune poate fi oricare.

Dacă alegi nuanțe întunecate, poți observa profunzimea magnifică a culorilor. Deseori, unghiile ombre nu necesită decoruri suplimentare. Întrucât este un tip de manichiură autosuficientă.

Unghii cu efect de oglindă

Tehnica aplicării manichiurii cu efect de oglindă este destul de simplă și laconică. Acest strat de acoperire are un luciu excelent. În care o gamă bogată de culori strălucește ca un diamant.

Culorile deosebit de relevante pentru unghiile oglindă sunt culoarea aurie și culoarea metalică.