Manichiură la modă pentru vara 2022: cele mai preferate idei

Manichiura din această vară devine tot mai colorată, aprinsă și stilată. Pornind de la stilul clasic, până la french colorat, design cu diferite forme sau sclipici. Așa cum e vară, variația în manichiură a devenit și mai mare, fiind completată de accesorii fructate, colorate sau aurii.

Cei care preferă stilul clasic, se vor bucura în continuare de french stilizat cu diferite culori sau accesorii.

Transparență și design

Noul trend al anului 2022 devine tot mai întrebat și uitilizat. Baza transparentă redă gingășie și minimalism, iar formele cum ar fi flori, linii, litere, abțibilduri, adaugă manichiurii un aspectde prospețime.

Manichiură colorată florală

Vara anului 2022 este reprezentată de cele mai frumoase culori și forme. În evidență ies nuanțele pastelate, nude, accentuate, de asemenea motivele florale, french sau linii.

Manichiură în stil maritim

Valurile și culorile mării au devenit inspirație pentru multe femei. Cele mai des utilizate motive de design sunt: desenul valurilor, malul mării, linii aurii sau negre.

Manichiura stilată din această vară ne permite să ne exprimăm frumos în stiluri diferite. Mâinile îngrijite și design-ul stilat al manichiurii sunt cartea de vizită a unei femei.

Care din aceste tipuri de manichiură îți place cel mai mult și îți dorești să le încerci?