Manichiura in nuanta de piersică : 24 de modele care te vor scoate în evidență

Manichiura este o modalitate specială de a vă îngriji unghiile.

Manichiura în nuanță de piersică este în trend în acest sezon. Această manichiură este mereu rafinată și elegantă.

Culoarea persică este o combinație între roz și portocaliu. Nuanța dată poate fi purtată în anotimpul cald și rece a anului. Este o culoare plină de optimizm.

Fiecare ton din nuanța piersicului este frumos și unic în felul lui. Cu siguranță îți dorești să-ți surprinzi magia lor, astfel încât să o poți purta oriunde ai fi. Culoarea piersicului mereu va aduce o notă de eleganță chiar și ținuturilor banale. Manichiura în culoarea piersicii se va potrivi atât ținutei office cât și celei casual.

O nișă aparte printre tendințele modei este manichiura nude în culoarea piersicului. Lipsa luciului și o suprafață de catifea frumoasă sunt ideale pentru uzul zilnic. Cu toate acestea designul manichiurei poate fi completat cu o gama largă de elemente sau culori.

Culoarea piersicului este o nuanță foarte interesantă, care în funcție de gradul de saturație, poate fi blândă și restrânsă și, uneori, destul de vie. Manichiura în culoarea piersicului este o bună bază pentru orice design, ea fiind destul de calma și liniștită pentru aplicarea elemente. Nu contează ce nuanță veți alege, o singură culoare sau design, manuchiura Dumneavoastră va arăta extraordinar.

Modelele expuse mai jos sunt diferite dar au în comun nuanța caldă de piersică.

1.

2.

3. Modele de unghii în culoarea persicului tip mat combinat cu negru

4.

5.

6.

7. Modele de unghii în culoarea piersicului stil ombre

8.

9.

10.

11. Modele de unghii în culoarea piersicului stil abstract

12.

13.

14.

15.

16. Modele de unghii în culoarea piersicului cu aplicații

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.