Manichiura în culori pastelate: 3 modele de unghii care îi vor încânta pe cei din jur!

O manichiură aleasă corespunzător poate adăuga o pată de feminitate, tandrețe și farmec. Culorile pastelate vor face față cu brio acestei sarcini, fiind cele mai potrivite pentru o manichiură fină.

Vă recomandăm aceste idei pentru o manichiură naturală care se va potrivi perfect în orice look. În același timp, opțiunile sunt destul de îndrăznețe, interesante și atractive.

Modele de unghii în nuanțe de alb, roz pal sau lăptos

Unghiile albe sau roz vor fi o bază excelentă pentru un design elegant. În același timp, nu încercați să supraîncărcați manichiura cu detalii care nu sunt necesare. Fiți creative, folosiți arta abstractă, un minim de pulbere strălucitoare sau câteva benzi de panglici aurii sau argintii. Acestea ar fi suficiente pentru a face unghiile să arate complet și cu bun gust.

Modele de unghii monocromatice

Manichiura monocromatică este una dintre cele mai populare, fiind foarte versatilă și gingașă. Mai ales dacă optați pentru nuanțele pastelate, care sunt mai universale decât cele închise la culoare. Astfel anume datorită acestui fapt manichiura pastelată, fină poate fi asortată practic cu orice ținută.

 

Modele de unghii cu gel transparent

Această tendință a început să câștige popularitate datorită accentului pe care îl are asupra naturaleței. Pentru arta unghiilor cu efect natural, nuanțele de bej, piersici, roz sunt deosebit de potrivite. Indiferent că alegi un model de unghii cu gel transparent pe toate unghiile sau doar pe două, vei avea o manichiură care urmează cele mai moderne tendințe în nail art.

Toate variantele de manichiură propuse sunt frumoase în felul lor. Iar cum fiecare doamnă are pofta și dorința sa, sperăm că veți găsi o idee interesantă și care să vă placă. Aruncă o privire mai atentă la ceea ce ai încerca, salvează imaginea care ți-a plăcut cel mai mult și experimentează data viitoare când mergi la salon. Cu o astfel de manichiură, cu siguranță te vei simți irezistibil!