Manichiura în culori pastelate – 15 modele grozave

Felul în care arată mâinele unei doamne sau domnișoare, îi vor face pe cei din jur să-ți creeze o primă impresie. De aceea, niciodata nu trebuie să neglijezi mîinele sau unghiile tale. O manichiură îngrijită denotă o persoana stilată, preocupată de imaginea ei. Nu uita că eleganța e caracterizată de simplitate atunci când vine vorba despre nail art.

Fie că alegi o manichiură în nuanțe pastelate sau în culori aprinse, ea trebuie să se potrivească stilului tău vestimentar. Noi trenduri în materie de modele de unghii este manichiura pastelată.

Atât unghiile scurte cât și unghiile lungi în culori pastelate sunt în trend. Unghiile lungi și colorate sunt deja istorie. Dacă doriți să fiți mereu în pas cu moda, trebuie să optați pentru manichiura în culori pastelate. Potrivit specialiștilor, naturalețea va fi mereu în vogă.

O atenție deosebită se acordă formelor unghiilor.

Este o tendință care își recapătă din forțe și în acest sezon. Cele mai potrivite nuanțe sunt cele mate.

Decorarea unghiilor depinde de preferințele, locul de muncă și tendințele de vârf.

Culorile manichiurei blânde variază de la pastelat la nuanță întunecată. În acest caz accentul se pune pe nuanțe delicate precum sclipiciul.

Principiul de bază a culorilor pastelate este utilizarea nu mai mult de una sau două nuanțe în manichiură. Ca o complectare a culorii este folosirea sclipiciului auriu sau argintiu.

Fiecare design este gândit în funcție de sezon, tendințe, domeniu de activitate și preferințele personale. Atunci când alegi o manichiura pastelată trebuie să te ghidezi de toate aspectele enumerate, motiv pentru care designul minimalist este considerat cel mai relevant.

#

#

#

#