Manichiura în culoarea mov – o nuanță de lux pentru fiecare

Manichiuira în culoarea mov este destul de versabilă și poate completa atât imaginea de zi cu zi cît și cea solemnă. Nuanța dată poate fi utilizată pe orice lungime a unghiei și poate fi completată de diferite opțiuni și modele de decor.

Nunața de mov atrage atenția datorită unei umbre interesante. Arată mai bine pe unghii decât culoarea clasică neagră și, în același timp, mai neutru. De obicei, designul cu nuanța mov este folosit pentru crearea unei manichiuri univesale, dar în același timp este folosită pentru crearea imaginii solemne, în combinație cu diferite culori mai deschise.

În prezent nuanțele luminoase sunt folosite mult mai frecvent decât cele întunecate.  Maeștrii oferă o gamă large de tehnici și designuri. Pot fi utilizate atât nunațele lucioase, cât șe cele mat. Atunci când se realizează un design mai complex, este de remarcat faptul că nuanța de mov poate fi combinată cu așa culori ca: negru, albastru, galben, alb, roz.

Folosind ca inspirație una din modelele de mai jos, veți obine o manichiură incredibil de elegantă și colorată în nunața de mov.

1.

2.

Culoarea mov va arăta la fel de bine atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi.

3.

4.

5.

6.

 

7.

Manichiura mov mat, arată incredibil. Textura catifelată oferindu-i o culoarea aparte.

8.

9.

10.

11.

12.

Manichiura cu aplicații va permite acestei nuanțe să stralucească ca un diamant.

13.

14.

15.

16.

17. 

Combinația dintre două tehnici, sclipici cu luci, este fermecătoare.

18.

19.

20.

21.

22.

Manichiura în culoarea mov vă va ajuta să obțineți o combinație impecabilă între rafinament și culoare. Care din aceste modele v-au inspirat cel mai mult?