Manichiură gustoasă cu nuanțe de scorțișoară: 22 de modele de unghii elegante

Aromă, gust, culoare – toate acestea reprezintă scorțișoara. De asemenea, ea ajută la crearea unei atmosfere confortabile și perfecte.

Manichiura cu nuanță de scorțișoară este o opțiune extrem de pozitivă, de aceea ea trebuie să fie neapărat printre printre favoritele tale manichiuri din această toamnă.

Am adunat pentru tine 22 de modele de unghii elegante, cu o manichiură făcută în nuanțe de scorțișoară.

Sperăm că îți vor plăcea câteva și le vei încerca!

Manichiură cu gel și sclipici

Optează pentru gel în nuanțe plăcute, pentru a primi un aspect magnific al unghiilor. De asemenea, nu ezita să aplici și sclipici, desigur având în vedere combinația acestuia cu culorile manichiurei ușoare.

Unghii pătrate cu strasuri

Nu uita că, strasurile sunt un decor must have, în caz că dorești să obții cea mai bună soluție pentru o manichiură elegantă.

Manichiură cu elemente florale

Unghiile cu motive florale devin tot mai populare în ultimul timp. Acest decor ar trebuie să fie într-o culoare din aceeași gamă cu culoarea de bază a manichiurei.

Monograme pe unghii french

Încearcă și opțiunea cu imprimarea monogramelor, în combinație cu ojă în nuanțe interesante de scorțișoară și crem. Vei obține o expresivitate deosebită a unghiilor, datorită culorile contrastante.

Este foarte important să reglezi culorile saturate. Adaugă spre exemplu un alb lăptos și vei obține cel mai delicat ton pentru o manichiură scorțișoară.

Manichiură cu nisip acrilic

Unghiile tale vor arăta senzațional cu acest decor. Cel mai bine, va fi să evidențiezi una sau cel mult două unghii cu nisip acrilic, pentru a crea un contrast și tranziție de culori între unghii.