Manichiură gingașă și feminină: idei pentru vara 2022

În sezonul de vară și nu numai, doamnele își aleg un design cât mai gingaș și feminin. În articolul de mai jos vei vedea câteva idei de manichiură în nuanțe calde, cu design drăguț, astfel încât singur vei arăta fabulos.

 

Manichiură cu linii stilizate

Manichiura geometrică este una din cele mai întrebate și des făcute în acest an, cât și în anii precedenți. Pentru persoanele gingașe, liniile albe sau aurii împreună cu nuanțele pastelate vor adăuga gingășie, iar pentru persoanele rigide negrul mereu este o alegere bună.

French – cel mai îndrăgit design din această vară

Acest tip de manichiură clasică nu a ieșit și nici nu va ieși curând din modă. Pentru a-l adapta modei, poți încerca culori diferite sau desene tematice.

Manichiură perlată

Fie că-ți dorești să arăți bine la un eveniment important din viața ta, sau pur și simplu ai îndrăgit acest design, alege manichiura perlată.

Folie aurie în manichiură

Într-un design nud, îndrăznește să adaugi accente în formă de folie aurie, argintie sau colorată. Imaginea ta va arăta automat mai scumpă.

Culori gingașe

Oricare gen de manichiură nudă poate fi combinată cu flori și nuanțe pastelate. Acest stil minimalist se potrivește de minune caracterelor gingașe.

Puncte pe acoperire mată

Dacă îți dorești ceva special, alege acest tip de manichiură. Nu doar că va arăta bine, dar va fi și mai rezistentă.

Manichiura de vară în culori gingașe poate fi nu doar nudă. Printre toate variantele de mai sus, sigur o vei găsi pe cea potrivită ție.

Care din stilurile de mai sus ți se potrivește ție?