Manichiura french – ideii și modele inspirate

Manichiura french are o istorie de zeci de ani și pare că nu se va demoda niciodată în timp. Ea este și acum, la mai bine de 40 de ani după ce a fost inventată, una din preferatele multor femei.

Atunci când alegi modele de manichiură french, trebuie să ții cont de propriul stil, asta pentru că modelul de manichiură french a evoluat foarte mult, iar modelele pot fi nelimitate.

Se spune că manichiura french este un machiaj delicat al unghiilor. Se realizează prin colorarea vârfurilor unghiilor cu o oarecare nuanță, apoi unghia este acoperită în totalitate cu un strat transparent.

Și anul acesta manichiura french se poartă pe unghii scurte și lungi.

Modelele de manichiura french variază în funcție de preferințele și stilul fiecărei femei. Manichiura french în culori aprinse, poate fi o alternativă a manichiurei clasice, realizate cu alb.

O notă aparte de originalitate se poate obține prin manichiura french cu negru, dar este foarte important de păstart acuratețea, caci orice imperfecțiune va fi vizibilă de la distanță.

Unul din cele mai apreciate modele de manichiură din ultimul timp este manichiura ombre. Este manichiura în care linia subțire de la french, a fost înlocuită de culori și nuanțe ce se întrepătrund treptat cu restul nuanței de pe unghie.

Femeile care vor să dea un accent de stil unei ținute simple, aleg decorarea unghiilor prin aplicarea unor paiete sau sclipici.

Manichiura french a apărut ca urmare a nevoii femeilor de a-și etala unghii cât mai sănătoase. Naturalețea fiind mereu în vogă!