Manichiura frațuzească perfectă pentru tine: 30 de idei moderne pentru unghii french

Manichiura franțuzească poate servi drept o bază excelentă pentru întruchiparea unei largi varietăți de inovații. Unghiile french se armonizează cu strasurile, cu desenele și cu alte tipuri de decor.

De asemenea, este extrem de interesant să experimentezi cu forma unghiei, în cazul manichiurei franțuzești! Toate variantele vor arăta extraordinar!

Îți prezentăm 36 de idei moderne pentru unghii french, pe care le poți încerca. Crede-ne, că nu vei fi dezamăgită!

Manichiură franțuzească cu motive florale

Unghiile french pot fi decorate cu elemente florale, pentru a conferi manichiurei un aspect fin, moale și elegant. Motivele florale niciodată nu vor ieși din modă, fiind că florile, ne amintesc mereu despre frumusețea noastră, a femeilor.

Unghii french cu strasuri

Toate femeile cunosc că pentru a crea un aspect strălucitor al unghiilor, trebuie să opteze pentru strasuri. Acest decor este un must have pentru manichiura franțuzească, fiind că strasurile evidențiază expresivitatea unghiilor.

Manichiura franțuzească cu pietre decorative

Decorul cu piatră este variantă des întâlnită în cazul unghiilor french. Piatra conferă un aspect scump, luxos și elegant al manichiurei franțuzești. Important să fie aplicată într-un număr suficient, în armonie cu întregul design al unghiilor.

Monograme pe unghii french

De asemenea, un ornament expresiv și elegant reprezintă monogramele. Ele pot fi făcute într-o multitudine de versiuni, important doar să respecți o armonie între culori, dimensiuni și numărul acestora pe manichiura franțuzească.

Manichiură franțuzească cu desene

Unghiile tale sunt o pânsă, pe care poți desena, picta orice îți dorești! Pot fi păsărele, fluturi, pisici, păianjeni drăguți – orice! Nu-ți limita imaginația!