Manichiura franțuzească, geometrică și alte 25 de stiluri elegante pentru a avea unghii perfecte

În ciuda faptului că minimalismul și arta discretă a unghiilor sunt acum în vârful popularității, mulți adoră încă ornamentele și designul sofisticat. Dar cum să alegi un design expresiv, care să arate elegant și statut? Stilistii recomandă următoarele reguli atunci când creați o compoziție.

Geometria este încă în favoare, nu știi ce să desenezi, să alegi linii drepte, puncte, dungi.

Limba franceză este încă fondul cel mai relevant pentru formarea ansamblurilor restrânse. Adăugați dantelă, floare, abstractizare, dar nu toate împreună!

Pentru fanii poveștilor extravagante, stilistii recomandă un imprimeu animalistic și desen animat.

O imprimare cu dungi alb-negru în combinație cu un finisaj negru mat și o unghie accentuată cu un plus de roșu este o soluție foarte eficientă.

Combinația de gri și roz decolorat este considerată ideală. Pentru a reînvia monocromul, pe un fundal luminos, puteți înfățișa o imagine discretă.

Un mix foarte original de măsline la modă de trandafir pal și galben lăptoasă împreună creează un ansamblu original. Decorul este destul de expresiv, dar fără excese.

Negru și ecru arată armonios împreună. Este potrivit dantelă ca negru pe un fundal deschis, iar opțiunea opusă.

Tranzacționare reală Forex
Violet-gamma este foarte popular datorită misterului său. Pe un astfel de fundal, abstractizarea și ornamentele geometrice arată grozav.

Evidențierea unei unghii de accent cu strălucire la tonul unuia dintre acoperirile principale este un mod foarte eficient de a da expresivitate designului.

Negru, alb și roșu – perfect combinați unul cu celălalt. un model ușor, discret, va fi foarte potrivit aici.

O manichiură cu șerpi roșii pe un fundal alb în combinație cu un ton smarald plictisit nu va trece cu siguranță neobservată.

Designul roșu-negru nu iese niciodată din stil, arată impresionant și atractiv.

La fel se poate spune despre combinația alb-negru. Completați-o cu un model ușor și un finisaj strălucitor.

Compozițiile cu o dispoziție de toamnă sunt în mod special solicitate în extrasezon.

Frunzele banale pot arăta destul de fermecătoare pe un fond francez negru.

Model de aur acoperit cu fuchsia și aerisit – un ansamblu luxos și elegant.

Dacă alegeți alb ca fundal și negru ca imagine, nu vă puteți teme să arătați.

Nu îți este teamă de culorile strălucitoare? Combină nuanțele lila-violet cu negrul și folosește-le pentru a crea modele bogate, saturate pe unghiile de accent.

Este ușor să fii elegant și vibrant în această toamnă! Inspirați-vă din arta unghiilor și creați-vă propriul, personalizat și frumos.