Manichiură franțuzească de invidiat: 25 de idei originale

De la tine – câteva minute de atenție, de la noi – 30 de modele de manichiură care vor fi mereu actuale și la modă.mens nike air max 90 sale custom jerseys nike air max 270 sale custom team jerseys custom jerseys nfl apparel adult sex toys nike air jordan store nike air max plus wigs for women custom nfl jerseys sex toy shops cheap wigs nike air max 90 for sale nike air jordan 4 red

Mâinile reprezintă cartea de vizită a oricărei femei iar unghiile sunt primul lucru pe care-l observă cineva la prima întâlnire. Tendința către minimalism a inspirat multe ramuri din industria modei. Toată lumea a uitat deja de unghiile lungi și strălucitoare. Acum naturalețea și acuratețea sun în topul tendințelor.

Indiferent cum se schimbă tendințele modei, manichiura franceză luxoasă și elegantă va fi întotdeauna în vârful popularității. Aceasta arată bine atât pe unghii lungi cât și pe unghii scurte. Inițial, un french clasic arăta așa: unghia este acoperită cu un lac nud, transparent sau un roz pastelat. Pe vârful unghiei se aplică însă o culoare albă sun formă de semilună.

Deși oja nude este o alegere ideală dacă îți dorești o manichiură care să se potrivească oricărui eveniment și ținute, un strop de culoare va adăuga un farmec aparte mâinilor tale. În prezent, meșterii de unghii oferă o mulțime de opțiuni pentru a diversifica manichiura franțuzească. Cu străluci, cu linii subțiri, cu sclipici, desene, folie și multe alte modele. Există foarte mule opțiuni în acest sens, trebuie doar să le alegi pe cele care ți se potrivesc ție.

Mai jos am adunat 25 dintre cele mai originale idei de manichiură french care vor adăuga un șic aparte oricărei doamne la orice ocazie. Indiferent de sezon, eveniment sau forma unghiilor, se găsesc modele pe placul tuturor. Astfel vei arăta mai scump și mai spectaculos.

Vezi selecția noastră cu cele mai splendide idei și inspiră-te cu drag

#1

O alegere perfectă

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21

#22

#23

#24

#25

Astfel, manichiura franțuzească clasică are acum sute de variante pe care poți să le interpretezi cu ușurință. El poate fi adaptat în funcție de gusturile purtătoarei, ceea ce este un avantaj mare. Tot ce trebuie să faci acum, este doar să-ți alegi modelul care ți-a plăcut mai tare, să-l arăți meșterului tău și să treceți la treabă.

Pe tine care model te-a inspirat cel mai tare ?

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l prietenilor ca să afle și ei care sunt tendințele moderne ale manichiurii franțuzești.