Manichiura franțuzească clasică este plictisitoare: 6 moduri simple prin care poți reîmprospăta acest model clasic

De la sezon la sezon, manichiura franțuzească rămâne în trend. Este considerată cea mai versatilă, potrivită pentru diferite lungimi și forme de unghii. Dar, este timpul să o însuflețiți cu o notă de noutate în designul clasic. Rămâi pe fază dacă vrei să știi cum poți împrospăta manichiura populară în acest an.

Alegerea unei nuanțe neon

Maeștrii de unghii sugerează folosirea unui neon spectaculos în loc de culoarea albă de bază. Nuanțele pestrițe de lac vor arăta grozav vara. Manichiura franțuzească cu nuanțe neon poate fi completata atat cu finisaje lucioase, cât și mate.

Design roșu cu strasuri

Un design roșu cu strasuri va ajuta la crearea celui mai festiv aspect pentru o manichiură. În acest design, o manichiură franțuzească va face mâinile femeilor cât mai bine îngrijite și moderne posibil.

Formă triunghiulară

Iată o manichiură franțuzească într-o nouă interpretare, așa o văd maeștrii moderni de unghii. Designul curcubeu al unei forme triunghiulare mai degrabă decât semicirculară + finisaj mat. Acesta este un model șic pentru doamnele care sunt mereu în favoarea experimentelor neobișnuite. Vara, o soluție grozavă este să folosești o culoare neon diferită pe fiecare deget, acestea îți vor face mâinile mai bronzate și mai expresive.

Design negru

Manichiura franceză în negru este un design pe care trebuie să-l iai în considerare, mai ales dacă îți place minimalismul. Nimic în plus, doar în loc de o margine albă, vedem un negru în acest design, ar părea un fleac atât de nesemnificativ, dar, în ciuda acestui fapt, manichiura arată cât se poate de neobișnuit.

Manichiură franțuzească în două tonuri

Nou pentru acest an este o manichiură franțuzească în două tonuri. Principalul lucru este să alegeți mai multe nuanțe potrivite, astfel încât acestea să arate cât mai armonioase. Este mai bine dacă acestea sunt două nuanțe contrastante.

Manichiură franțuzească în stil hippie/boho

Manichiura franceză anul acesta nu este doar un clasic plictisitor și obișnuit, este ceva nou, „proaspăt” și relevant, manichiura include stilul hippie și boho-chic. O linie subțire, desenată într-o culoare strălucitoare chiar în vârful unghiei.

Care model de manichiură franțuzească ți-a plăcut? Așteptăm răspunsurile dumneavoastră în comentariile de sub acest articol.