Manichiură franțuzească care spune o poveste: 26 de fantezii de toamnă pe unghiile french

Manichiura franțuzească, în acestă toamnă, se numără printre liderii de modă incontestabili. Se pare că designul clasic, mereu rămâne în vogă, și e clar de ce!

Unghiile french sunt alegerea potrivită pentru o manifestare a unui minim de extravaganță și excentricitate. Este acel tip de manichiură, care spune foarte multe despre sine, pur și simplu când o admiri!

Tocmai de aceea, am adunat 26 de exemple minunate de unghii french, care te vor face să te simți ca o adevărată regină în această toamnă!

Manichiură geometrică

Manichiura geometrică continuă să fie în trend, îndeosebi în combinație cu alte elemente de decor, cum ar fi strasurile, pietrele etc. Poți aplica forme regulate, sau neregulate, linii și puncte simple. Important să respecți un echilibru în numărul acestora pe unghii.

Manichiură franțuzească cu motive florale

Elementele florale sunt un decor deosebit pentru unghiile french, fapt care creează un design fin, gingaș și atrăgător. Poți de asemenea adăuga și pietre decorative sau strasuri pentru un look mai scump.

Monograme pe unghii french

O altă opțiune de design interesant și original, sunt monogramele imprimate pe unghii french. Acestea pot fi mai multe sau mai puține, dar e important ca să fie o anumită armonie între culorile de bază și secundară, cum ar fi roșul și alb spre exemplu.

Unele modele pot fi decorate și cu strasuri sau sclipici.

Unghii animal print

În ultimul timp, am observat că animalprint-ul este un trend foarte des folosit. Și e clar de ce! Cu acest decor, tu vei avea o manichiură jucăușă, amuzantă, unică și originală. Încearcă și tu, și vei vedea că nu ai cum să nu atragi atenția celor din jur!