Manichiură elegantă pentru unghii scurte: poze pentru inspirație

Unghiile scurte sunt frumoase, la modă, elegante și confortabile. Privește la o manichiură elegantă pentru unghii scurte în poze – idei de modă și noutăți, cele mai estetice opțiuni în diferite nuanțe, cu adaos expresiv. Există mult mai multe variații în designul unghiilor scurte decât pare. Stiliștii de unghii oferă să decoreze lungimea scurtă a unghiilor nu numai cu o manichiură elegantă simplă și transparentă, ci și cu decor și desene. Prin urmare, există o gamă largă de tipuri de design, de la concis la aplicabil pentru o seară într-un restaurant.

Forma actuală a unghiilor

Pentru a aprecia forma unghiilor meșterii se uită adesea la linia cuticulei. Când ai o manichiură care se potrivește perfect formei degetelor și cutilculelor, nu numai că arîți grozav, dar și te simți mult mai încrezută în sine.

Pătrat

Poți lăsa forma scurtă pătrată a unghiilor limpede sau cu colțurile rotungite. Totuși, un pătrat clar va arăta mai bine pe degetele mai scurte. Dar, în orice caz, o formă clară va fi decorată cu dungi verticale de diferite grosimi, desene sau un design glisor. Un decor strălucitor diferit poate fi folosit pentru a crea o manichiură frumoasă, folosind nuanțe întunecate, luminoase și neon.

Oval

Mii de modele de unghii elegante au fost dezvoltate pentru forma clasică cu numele vorbitor „Oval”. Cele mai spectaculoase și frumoase pot fi atribuite în siguranță marmurei, ombrelor, french-ului lateral și manichiurii lunare – soluții ideale pentru unghiile scurte.

Manichiură laconică scurtă

Vezi cât de elegant poate arăta cel mai simplu strat monocromatic, principalul lucru este să te gândești la schema de culori. Ca opțiune, este la modă să concepi un design în stilul unui bloc de culoare sau culoare doar până la mijlocul unghiei. Nu există restricții privind culorile. Cu toate acestea, o paletă închisă, roșie și naturală de lac – gel arată mai bine pe lungimi scurte de unghii.

Manichiură franțuzeasca elegantă pentru unghii scurte

Dunga ultra-subțire colorată clasică de-a lungul marginii unghiei este ideală pentru un french de lungime scurtă. O astfel de manichiură este la vârful modei și se realizează fără decor. Dacă alegerea ta este un french alb, atunci un decor strălucitor va fi potrivit pe una dintre unghii, un model laconic poate fi făcut din strasuri mici. Stilul și originalitatea french-ului vor fi date de desene în stilul geometriei, inimii, stele – se vor potrivi bine și se vor adăuga armonios designului unghiilor tale.